Meer cartooneske screenshots van Worms 4: Mayhem

Jawel, van de komende Worms game Worms 4: Mayhem hebben we vandaag alweer een flink aantal nieuwe screens, dit maal zijn ze allemaal afkomstig van de PC-versie. We moeten toegeven, als we op de screens afgaan ziet de game er heel kleurrijk en dwaas uit, een typische Worms game dus. Maar veel mensen zullen twijfelen over de besturing van deze game, deze valt namelijk sinds de franchise van 2D naar 3D is omgeschakeld niet erg te pruimen. Het is dus te hopen dat men bij Team 17 deze keer ook de gameplay wat aantrekkelijker maakt.


De teams die elkaar moeten uitroeien hebben de beschikking over een heel arsenaal aan wapens, die erg verschillen van de vorige titels. Hierdoor zijn heel nieuwe strategieën mogelijk om de wormen uit te schakelen, zoals de ‘Sentry Gun’, de ‘Poison Arrow’, of de ‘Starburst Rocket’ die vastgeketend is aan de rug van een worm. In de Weapons Factory mode kun je je eigen wapen maken. Ook de wormen kunnen gepersonaliseerd worden; er zijn voldoende outfits voor je team beschikbaar. Je kunt het kapsel, de handen, het gezicht, de uitingen en doodskreten uitkiezen.

De single player bevat campagnes met een spannende verhaallijn, er zijn meer multiplayer gevechten dan ooit tevoren, nieuwe challenge modes en een massa aan nieuwe landschappen. Worms 4: Mayhem van Team 17 wordt door Codemasters uitgegeven op 29 Juli a.s. voor PlayStation 2, Xbox en PC.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    the_supremacy's avatar

    het had veel mooier gekund, maar uiteidelijk gaat het om het plezier. en dat zul je vast hebben als je het tegen je vrienden speelt. 😀

  2.   
    sandertje's avatar

    Het ziet er in ieder geval wel lollig uit. 😀

  3.   
    Onweersub's avatar

    Geef hem mij maar in 2D 😉

  4.   
    solid_snake's avatar

    haha lol 😛 die wil ik hebben 😀

  5.   
    Stefan.'s avatar

    hehehe die 6de screen is egt vet 😮

  6.   
    gamer112's avatar

    haha ziet er weer leuk uit zoals altijd meschien neem ik hem wel