Nieuwe trailer van 24: The Game

De serie ’24’ is zowel in Amerika als hier in Europa een grote hit. Ook hier in Nederland heeft de serie een groot aantal fans, hier werd deze winter het derde, maar zeker niet laatste, seizoen uitgezonden. Daarom is het niet geheel onlogisch dat van deze populaire serie een game in ontwikkeling is genaamd 24: The Game (hoe verrassend). Vandaag is er een nieuwe trailer verschenen van deze game, deze trailer is onder andere hier te downloaden bij WorthPlaying en laat een aantal in-game beelden zien, geheel in de 24-stijl.

24: The Game speelt zich af tussen seizoen 2 en 3 van de TV-serie en levert de antwoorden van vele onbeantwoorde vragen: wie was er werkelijk verantwoordelijk voor de mislukte aanslag op president David Palmer? Hoe kreeg Kim Bauer, de dochter van Jack, een baan bij CTU Los Angeles? Hoe en wanneer zijn Jack Bauer en Chase Edmunds gaan samenwerken? En zo zijn er voor de fans van de TV-serie nog wel meer opzienbarende onthullingen.

24 is bekend vanwege de real-time verhaallijn, dit zal dan ook terug te vinden zijn in de game. Volgens Sony zal de game gevarieerd zijn en verschillende speelstijlen vertegenwoordigen, je zult moeten presteren onder tijdsdruk en spanning. Ook is bekend dat de crew van 24 meewerkt aan het spel, de stemmen zullen dus door de acteurs zelf ingesproken worden en de verhaallijn zal misschien ook wel geschreven worden door de officiële schrijvers.

De game staat gepland voor het laatste kwartaal van dit jaar, exclusief voor de PlayStation 2.

  1.   
    the_supremacy's avatar

    games van series en spellen zijn meestal een flop. ik moet zeggen dat ik niet veel verwacht van d spel. ik denk dat alleen de fans van de serie het leuk zullen vinden

  2.   
    Onweersub's avatar

    De fans van de serie zijn eerder teleurgesteld in een game die gebaseerd is op hun serie. Omdat er altijd wel dingen niet kloppen enz. Maar als het spel dan ook nog slecht is..
    Tja.. 🙄

  3.   
    Gast's avatar

    hmmm…
    Ik heb er nog nooit van gehoord.