Grote kans op Project Gotham Racing 3

Natuurlijk is het geen verrassing dat er een vervolg op het succesvolle Project Gotham Racing 2 zou komen, maar zolang hij nog niet is aangekondigd blijft het altijd nog maar vissen voor welke console hij komt en of dat binnenkort of in de verre toekomst zal zijn.

Op de Xbox 360 teaser site Ourcolony.net verschenen al screens van een Ferrari 360 Spider en veel mensen geloven dat dit een mogelijke screen kan zijn van Project Gotham Racing 3, een launchtitel voor de Xbox 360, de volgende Xbox dus.

Vandaag is er op de site van de developers Bizarre Creations een teaser intro gekomen met een rode drie in beeld, die kan natuurlijk alleen maar op Project Gotham Racing 3 wijzen en bevestigd ons niet alleen dat hij eraan zit te komen, maar dat we ook zeer binnenkort meer info van de game gaan krijgen. We kunnen er dus bijna zeker van zijn dat Project Gotham Racing 3 op de E3 eind deze maand te zien zal zijn als launchgame van de Xbox 360.

  1.   
    rensdeman's avatar

    spannend…

  2.   
    axlsnake's avatar
  3.   
    S.T.A.L.K.E.R.'s avatar

    dom spelletje

  4.   
    gamer112's avatar

    idd kut spel

  5.   
    Onweersub's avatar

    ๐Ÿ™„

    Mssn zijn er hier nog mensen die er wel van houden, en het is wel verreweg het beste racespel op de xbox..

  6.   
    Nirusu's avatar

    lijkt mij wel vet

  7.   
    chellow's avatar

    spelletje is toch 10 x minder dan gt4 dus…

  8.   
    Nirusu's avatar

    gt4 is toch niet op xbox .. ofwel

  9.   
    Brute power's avatar

    ๐Ÿ‘ฟ Wat een kudt XDD spel!!!! GVD

  10.   
    Osmanli-empo's avatar

    Nou, Project gotham 2 was voor mij een van de beste racegames. Gt4 is meer simulatie. Ik heb pg2 helemaal uitgespeeld en ik heb op live gespeeld. Naar mijn mening is pg2 een van de beste racegames vooral om de gameplay. Ik hoop dat pg3 zo snel mogelijk komt ๐Ÿ˜†

  11.   
    Nirusu's avatar

    degene die het een *sterretjes* spel vinden, argumenten?? ๐Ÿ˜›