Gamersnet.nl

Cartoony screens van Worms 4: Mayhem

De Worms franchise gaat al een heel poosje mee, ’t begon allemaal zo’n tien jaar geleden op de PC. Nu zijn we al een flink aantal Worms-games verder en is er veel veranderd, zo zijn de strijdende wormen tegenwoordig ook te vinden op de meeste consoles en is ’t allemaal in een 3D-jasje gegoten. Zo ook het nieuwste deel in de franchise, Worms 4: Mayhem. Vandaag hebben we van deze oerkomische game een aantal nieuwe screens.


De teams die elkaar moeten uitroeien hebben de beschikking over een heel arsenaal aan wapens, die erg verschillen van de vorige titels. Hierdoor zijn heel nieuwe strategieën mogelijk om de wormen uit te schakelen, zoals de ‘Sentry Gun’, de ‘Poison Arrow’, of de ‘Starburst Rocket’ die vastgeketend is aan de rug van een worm. In de Weapons Factory mode kun je je eigen wapen maken. Ook de wormen kunnen gepersonaliseerd worden; er zijn voldoende outfits voor je team beschikbaar. Je kunt het kapsel, de handen, het gezicht, de uitingen en doodskreten uitkiezen.

De single player bevat campagnes met een spannende verhaallijn, er zijn meer multiplayer gevechten dan ooit tevoren, nieuwe challenge modes en een massa aan nieuwe landschappen. Worms 4: Mayhem van Team 17 wordt door Codemasters uitgegeven op 29 Juli a.s. voor PlayStation 2, Xbox en PC.

[SCREENSHOTS]