Fabelachtige nieuwe screens van Fable: The Lost Chapters

Fable was een bijzonder goede game en werd dan ook overladen met allerlei prijzen. Maar deze game, exclusief voor de Xbox, was toch redelijk snel uitgespeeld. Dit omdat men Fable bij aanvang veel groter en uitgebreider wilde maken, maar dat wegens tijdsdruk en andere redenen de uiteindelijke versie wat ingekort was. Nu wil men dit rechtzetten, niet op Xbox, maar deze keer voor de PC met Fable: The Lost Chapters. Deze versie is mooier, beter en uigebreider, zo zal er een geheel nieuw continent dat men niet in de Xbox versie heeft kunnen doen wel in de PC-versie aanwezig zijn. Zie hieronder de nieuwe vrijgegeven screenshots van Fable: The Lost Chapters.


In Fable speel jij een jongetje waarvan de ouders en zijn zusje worden vermoord en hij maar net ontsnapt. Je wordt opgenomen in de Heroes’ Guild en daar leer je vechten, pijl-en-boog schieten en magie. Je trekt de wijde wereld in op zoek naar de dieven die jouw hele dorp hebben uitgemoord en doet dat op je hele eigen manier. Alle keuzes hebben zijn consequenties en uiteindelijk zul je uitgroeien in een goede of slechte krijger, jager of tovenaar.

De Xbox versie was in 20 uur uit te spelen maar de PC versie gaat nog veel verder. Er zal een extra continent bijgevoegd worden waardoor de grootte van de game en de speelduur verdubbeld zal worden. Daarnaast zullen er veel meer nieuwe quests, monsters, armor, voorwerpen en andere dingen in de game zitten die de Xbox versie niet haalden. De graphics worden ook nog opgepoetst zodat Fable: The Lost Chapters nooit op een port zal lijken.

Fable: The Lost Chapters moet eind dit jaar uitkomen, exclusief voor de PC.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Mandamo's avatar

    ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜ฎ Deze krijgt zeker een plaatsje in mijn collectie!! Wat een mooie game! ๐Ÿ™‚

  2.   
    gamer112's avatar

    wow deze overtreft zeker de xbox versie maar ja maakt niet uit me pc zal hem wel niet aan kunnen en heb fable al op de xbox dus waarom nog 1 op de pc nemen

  3.   
    Stefan.'s avatar

    voor de xbox was ie al vet, maar als dit veel mooier en beter word ๐Ÿ˜ฎ

  4.   
    topaZ`'s avatar

    VETT