Het gevecht raast voort op screens van Star Wars Battlefront 2

Vandaag zijn er voor de tweede maal nieuwe screenshots vrijgegeven van Star Wars Battlefront 2, de opvolger van de redelijk succesvolle en aardige Battlefield 1942-kloon Star Wars Battlefront van vorig jaar. Deze game was gebaseerd op recht-toe-recht-aan actie waarbij je ook in verschillende Star Wars-voertuigen kon plaatsnemen. De opvolger van deze game zal ook deze basis hebben, maar de plichtmatige woorden ‘meer’ en ‘beter’ moeten van deze game een waardige sequel maken.

Star Wars: Battlefront II neemt je opnieuw mee als het Keizerrijk, de Rebellen of één van de andere facties in één van de 12 nieuwe grote levels. Deze spelen zich af in alle 6 de films maar ook in locaties van de Episode III, zoals de vulkanische planeet Mustafar en het ruimtegevecht bij Coruscant. Ook het gevecht in de Death Star en de slag om Talus IV zitten in de game.

Naast de classes die ook al in het eerste deel zaten, zoals Gunner en Sniper zal je ditmaal ook als Jedi met een lightsaber en Force Powers kunnen spelen. Dit kan in een grote, missierijke singleplayercampaign of online. Op de PlayStation 2 kan dat met 24 man, op de Xbox met 32 en op de PC met maarliefst 64.

Star Wars: Battlefront II wordt eind dit jaar verwacht voor de PC, PlayStation 2 en Xbox.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Quore166V6's avatar

    Als ze de netwerkproblemen oplossen die deeltje 1 teisterden, komt het wel goed met deze game 😆

  2.   
    _roy_'s avatar

    de graphics mogen ook wel wat beter, maar ik neem aan dat dat wel goed komt

  3.   
    sandertje's avatar

    Dit lijkt me echt een lauw spel ga um zeker kopen.