Zilveren slimline PS2 13 mei te koop

Na de zwarte versie komt er ook een zilveren ‘dunne’ Playstation2 in de schappen. Vanaf 13 mei is deze te koop. Natuurlijk is de meegeleverde controller meegespoten in dezelfde kleur. Opvallend is dat de Xbox 360 op deze dag zal worden onthuld op MTV. Sony zegt echter dat dit toeval is, zonder bij-bedoelingen. Logisch ook wel, een nieuwe kleur PS2 zal nooit de aandacht weg kunnen kapen bij een nieuwe console van Microsoft natuurlijk.

De console heeft vreemd genoeg een zwarte afstandsbediening meegeleverd. De zilveren is alleen los te koop. Natuurlijk zijn alle toebehoren ook in het zilver te krijgen straks: een verticale stand, controllers, memory cards en zelfs eye-toy camera’s.

  1.   
    Klaasvaak's avatar

    🙄 handig……. lekker uitmelken?

  2.   
    sandertje's avatar

    “Een nieuwe kleur”!!!!
    Nou echt niet hoor ik heb hier een ps2 op me kamertje staan die ook zilver is en precies dezelfde kleur en ik heb um al langer dan een jaar!!!

  3.   
    real gamer's avatar

    Typisch sony , zilveren playstation verkopen en dan alle toebehoren die je erbij kan krijgen los.

  4.   
    gamer112's avatar

    jewel wel een nieuwe kleur voor de pstwo is dit weet je wel de platte ps2 die is er alleen in het zwart dus voor de pstwo is het een nieuwe kleur

  5.   
    Onweersub's avatar

    Ja en? Het blijft erop neerkomen dat het uitmelkerij is .. 😉

  6.   
    gamer112's avatar

    je kent sony toch dit is ook met de ps2 gebeurd dan weet je toch dat het met de pstwo ook ging gebeuren als jij z’n mooie zilveren pstwo wou en je zit nu met een zwarte ja dan heb je pech had je maar effe geduld moeten hebben