Gamersnet.nl

Snelle beelden van Forza Motorsport

De langverwachte racegame Forza Motorsport is gold gegaan. Dat betekent dat de game helemaal ‘af’ is, hij gedrukt, gemaakt en verscheept kan worden en dat we hem binnenkort in de winkel kunnen verwachten. Voordat het zover is, hebben wij nog nieuwe screens voor je.

Forza Motorsport is een racegame die veel snelle auto’s naar de circuits meeneemt. De game is erg realistisch met natuurgetrouwe physics en rijgedrag, echtbestaande en mooie verzonnen circuits en erg veel tuningmogelijkheden. Je kunt je auto veranderen met ongelooflijk veel opties in het tuning gedeelte, maar ook opleuken met bijvoorbeeld een spoiler, een bodykit, dikke velgen of uitlaten of een paintjob. Maarliefst 231 auto’s van meer dan 40 merken, onder andere Audi, BMW, Chevrolet, Dodge, Ferrari, Ford, Honda, Mazda, Mitsubitshi, Nissan, Porsche, Subaru, Toyota en Volkswagen zitten in het spel. Hier kun je een complete carlist vinden.
Naast een grote singleplayer careermode zal er ook split-screen en online kunnen worden geracet. Daar kan je met je eigen bakken tegen andere gamers racen en ook autoclubs vormen (raceclans) om tegen elkaar of tegen andere clubs te racen. Heel veel is mogelijk en realistisch aan dit spel, en de verwachtingen zijn hooggespannen.

Forza Motorsport moet in mei exclusief voor de Xbox verschijnen.

[SCREENSHOTS]