Nieuwe downloadable content voor Ghost Recon 2

Ubisoft heeft aangekondigd dat er wederom een pakketje downloadable content verkrijgbaar is via het Xbox Live netwerk. Het is nu al de derde keer dat Ubisoft gamers die dit spel in hun bezit hebben verrast. En, geheel in traditie, is ook deze aanvulling geheel gratis.

Het pakketje heet het Tactical 3-pack en bestaat uit drie nieuwe maps en twee nieuwe skin-packs. Geheel nieuw zijn de maps overigens niet helemaal. Met name de map Flooded Bunkers is niet nieuw maar wel helemaal opnieuw bewerkt. Ook de maps Dam River Pumping en Dam River Crossing zijn geen onbekenden en zijn niet nieuw. De maps zijn echter wel volledig gerestyled en verbeterd.

Wel nieuw zijn twee character-packs met in totaal 6 nieuwe karakters met bijbehorende kledij. Dit alles moet weer goed zijn voor vele uren speelplezier. Ubisoft verwent Ghost Recons 2 spelers maar!!!

  1.   
    Quore166V6's avatar

    Prima manier om een spel leuk te houden. Hetzelfde als Rainbow Six, daar kwamen ook genoeg updates voor uit 😀

    In tegenstelling tot Halo2, waar je maanden op nieuwe maps kunt wachten, terwijl het een goede zet was geweest om de Halo 1 multi-player maps gratis te verspreiden 😉