Nintendo op zijn hondjes in nieuwe Nintendogs trailer

Je kunt flauwe grapjes maken zoals Nintendo op zijn hondjes, maar dat doen we niet. Nintendogs is een heel serieuze game. Er is een nieuwe trailer online verschenen van Nintendogs en daarin zien we de introductiefilm van het spel. Hierdoor krijgen we nu wat meer duidelijkheid in plaats van die eeuwige trailers met dollende puppies. Schuif Fikkie, Takkie of Jack maar aan de kant, Nintendogs is voor de echte mannen!

In de trailer zie je hoe je gebruikt maakt van de touchscreen van de DS. Zo moet je de hond corrigeren als ‘ie weg loopt, kun je hem aaien en tevens wassen. Daarnaast zien we in de trailer vooral veel spelende honden. Je download de trailer op de onderstaande link.

-Nintendogs trailer


Nintendogs is alles behalve een onorigineel concept van Nintendo te noemen. In deze game wordt je Nintendo DS omgetoverd tot een heuse Tamagotchi (je weet wel, die dingen die alle irritante k*** kinderen in de jaren ’90 hadden). Het is bij deze game zaak een hond op te voeden. Hoe dit precies moet en hoe dat in zijn werk gaat is nog niet helemaal bekend, misschien dat voice control waar de DS over beschikt nu eindelijk eens benut kan worden. Wordt Nintendogs een nieuwe Miyamoto-like succes? In ieder geval is deze game voor een hele brede doelgroep en dat is precies de Nintendo gedachten.

  1.   
    danielvangent's avatar

    wanneer komt het spel uit.

  2.   
    Stefan.'s avatar

    ja, origineel is het zeker 😛
    of dit een game is voor echte mannnen, dat betwijfel ik 🙂
    wat als de hond nou op de grond poept, mag je dat lkkr opruimen 😛

  3.   
    Klaasvaak's avatar

    hoeft niet met je handen howr, daar heb je een stokkie voor 😛

  4.   
    esiie's avatar

    Heey ik had effe een vraagje hoe kun je nou eigenlijk een nieuw spel krijgen want las wel dat je dan xyab strat en select tegelijk in moet drukken en heb dat aantal keer gedaan maar het lukte niet kan iemand mij miss duidelijk uitleggen hoe ik dat moet doen ?