Kunstzinnige nieuwe screens van Killer 7

Vandaag zijn er weer een aantal nieuwe screenshots van aankomende shooter/adventure Killer 7 vrijgegeven. Het spel wordt ontwikkeld voor de Nintendo Gamecube en PlayStation 2, de screens die we vandaag voor je hebben zijn echter alleen van de Gamecube-versie. Of dit spel de beloftes die hieronder staan vermeld waar gaat maken is nog maar de vraag, maar aan de screenshots is al wel te zien dat de game een hoog kunstzinnig gehalte heeft. Kijk zelf maar en oordeel zelf of je deze grafische stijl trekt of niet.

Killer 7 is een shooter gebaseerd op strips. De grafische stijl wordt ook wel een grafische novelle genoemd, wat in Japan erg populair is. In Killer 7 heeft elke keuze die je maakt gevolgen op het verhaal van de game, je schrijft dus eigenlijk je eigen verhaal. Zo krijg je een aantal keuzes voorgeschoteld en nadat je je keuze gemaakt hebt kom in je in een level terecht, in een first-person perspectief.

In Killer 7 ben jij de 65-jarige Harman Smith, die moeite heeft met lopen en zich meestal in een rolstoel verplaatst. Desondanks is hij nog wel een van de meest gevreesde huurmoordenaars ter wereld. Harman heeft een soort schizofrenie, waardoor hij zeven verschillende persoonlijkheden heeft, wat de titel van de game verklaard. Ieder van deze types heeft zijn eigen uiterlijk, speciale krachten en naam. Zo is er Garcian Smith, Dan Smith, Masked Smith, Coyote Smith, Con Smith, Kaede Smith en Kevin Smith. Speciale krachten als telekinese, door objecten heen teleporteren, magische krachte enzovoorts staan tot je beschikking.

Elke keuze in Killer 7 die je maakt heeft invloed op de verhaallijn. Wanneer je een keuze hebt gemaakt in het adventure gedeelte van deze action/adventure veranderd de game naar een first person perspectief en kan het schieten beginnen. De game kent zo maarliefst 5 verhaallijnen op 4 verschillende werelden in veel verschillende tijden.

Je moet Bad Guy Kun Lan vermoorden, die met zijn bende Harman’s vrouw Suzy hebben vermoord. Zijn bende gebruikt onschuldige mensen te vechten. Ze krijgen een ‘heaven’s smile’ te zien en dan veranderen ze in bloeddorstige monsters. Deze moet je als Harman of één van zijn andere persoonlijkheden dan ook uitschakelen.

Killer 7 verschijnt op 15 juli voor de PlayStation 2 en Gamecube.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    123123's avatar

    oké killer 7 suckt,saai,kinderachtig…

  2.   
    Nirusu's avatar

    Denk jij dat ze dat spel voor kinderen maken? Opzich zit er best veel ‘rood’ in, als je begrijpt wat ik bedoel. Ik denk ook niet dat het een leuk spel word. 🙄

  3.   
    Krizzle's avatar

    Zo, kunstzinnig hoor, vooral die eerst screen…

  4.   
    Lasso's avatar

    Ok, Killer 7 wordt steeds vager en vager. 😕

  5.   
    nEels's avatar

    Ja, ik ben benieuwd wat ’t eindresultaat is. 😮

  6.   
    Paolo's avatar

    Ik denk niet veel, er zijn toch meer mensen die van ‘normale’ graphics houden dan van ditsoort graphics. 😕

  7.   
    gamer112's avatar

    saai man ziet er niet uit ook