Eerste screenshots van Star Wars Episode III: Revenge of the Sith

Met de derde en laatste episode van de Star Wars films op komst brengt Ubisoft ook de game Star Wars Episode III: Revenge of the Sith uit voor de Gameboy Advance, PSP en natuurlijk Nintendo DS. Vandaag hebben we de eerste screens van deze game.

In Episode III zal Anakin Skywalker uiteindelijk naar de Dark Side of the Force gaan en Darth Vader worden. Dit zal ook de verhaal van het spel worden, en waarschijnlijk zul je twee verhaallijnen hebben. Eentje met Anakin op zijn duistere pad, en eentje met Obi-Wan Kenobi. Beide zullen ze de Sith bevechten, maar Anakin wordt overgehaald naar de Dark Side en op het eind vechten de twee Jedi’s tegen elkaar. Star Wars Episode III: Revenge of the Sith zal 2D-sidescrolling platform- en schietelementen kennen maar ook een geheel 3D vlieggedeelte waarin je vijandelijke X-Wings, TIE-fighters en andere Star Wars-ruimteschepen moet neerknallen, alswel gronddoelen verwoesten. In het 2D-gedeelte zul je vooral vechten met je lightsabers maar in het onderste scherm kun je met het touchscreen speciale Force-powers kiezen.

Star Wars Episode III: Revenge of the Sith ligt tegelijk met de première van de bioscoopfilm op 5 mei in de winkels (05/05/05).

  1.   
    Rhemme's avatar

    Wordt niet echt iets bijzonders lijkt me, ook niet zulke mooie graphics.

  2.   
    __.=BBQ=.__'s avatar

    Ik vind het er heel erg, GBA-8ig uit zien.. 🙁

  3.   
    Lasso's avatar

    Nee meer SNES, de DS heeft veel meer kracht. 😥

  4.   
    Paolo's avatar

    De graphics zijn saai, maar ik denk dat de gameplay best goed is.

  5.   
    Lasso's avatar

    Mwah vooral origineel denk ik.

  6.   
    nEels's avatar

    Grafisch ziet deze game er gewoon niet uit, zelfs niet vergeleken met de andere games uit de eerste lauchgames voor de DS. De Nintendo DS kan veel meer dan dit, dit is GBA kwaliteit. 😮