Kleurrijke dual-screens van Kirby: Canvas Curse

Het staat natuurlijk al vast dat naast de Nintendo-iconen die al op de DS gesignaleerd zijn er nog meer zullen volgen, zoals Yoshi met z’n eigen game en komt Samus Aran eraan in Metroid Prime: Hunters. En wie mag natuurlijk ook niet ontbreken? Kirby, de zwevende stofzuigerballon natuurlijk! Deze roze kauwgombal komt binnenkort ook hier in het Westen naar de DS met Kirby: Canvas Curse, in Japan is ‘ie namelijk al uit. Van dit kleurrijke spel dat goed gebruik maakt van het touchscreen hebben we vandaag een aantal screenshots.

In Kirby: Canvas Curse is het de bedoeling om Kirby door een verscheidenheid aan levels te sturen door gebruik te maken van een kwast. Say what? Ja, een kwast. Met deze kwast dien jij op je touchscreen een regenboogpad voor Kirby te tekenen, deze regenboog zal Kirby automatisch volgen. Je hebt maar een bepaalde hoeveelheid verf voor iedere map en de getekende lijn verdwijnt na een aantal seconden, dus zul je hier niet te onvoorzichtig mee om moeten gaan. Kirby maakt vaart door loopings te tekenen, met deze verworven snelheid kan je weer vijanden omver werpen. Natuurlijk heb je, zoals in bijna elk Kirby-avontuur, ook in Kirby: Canvas Curse weer de mogelijkheid om eigenschappen van vijanden te verwerven.

Zie hieronder de nieuwe dual-screens om een betere indruk van de gameplay en omgevingen in Kirby: Canvas Curse te krijgen. Een Europese releasedatum van Kirby: Canvas Curse is nog niet bekend, in de VS staat ‘ie gepland voor 13 Juni 2005.

  1.   
    gamer112's avatar

    kleurrijk kan je het wel noemen ja

  2.   
    Lasso's avatar

    Wat blijft Kirby toch lief. ๐Ÿ˜›

  3.   
    __.=BBQ=.__'s avatar

    Ik vind het er niet echt heel leuk uitzien, maar toch… ๐Ÿ˜‰ lYkt met in ieder geval wel geinig om met een kwast lijnen te verven ๐Ÿ˜›

  4.   
    nEels's avatar

    Ja, en in dit spel lijkt ‘ie helemaal op een kauwgombal. ๐Ÿ™‚

  5.   
    Stefan.'s avatar

    wow, gelieve dit spel ZEKER niet te spelen als je last hebt van epilepsie

  6.   
    Paolo's avatar

    Sommige screens zijn wel mooi en leuk, maar de rest is niet veel, echt zo’n spel om tijdens iets te doen, bijv. in een restaurant als je begrijpt wat ik bedoel. ๐Ÿ˜‰

  7.   
    Viperations's avatar

    Hij zuigt wel lekker altijd ๐Ÿ˜›

  8.   
    __.=BBQ=.__'s avatar

    oo0ww wat lief zeg,, uhmuhm

  9.   
    Paolo's avatar

    Lijkt me leuk spel met dat tekenen van de regenbogen. ๐Ÿ˜›