Nieuwe screens, artwork en details van Tales of Legendia

Vandaag zijn er weer een aantal nieuwe screenshots vrijgegeven van de PS2-exclusive RPG Tales of Legendia, tezamen met meer details van de game en character artwork.

Tales of Legendia is de volgende telg in de ‘Tales’-serie, zoals elke ‘Tales’-game belooft ook deze RPG weer een grote hoeveelheid diepgang te hebben met schitterende in real-time uitgevoerde gevechten. Aan Tales of Legendia wordt al een aantal jaar gesleuteld (het team achter Legendia bevat ook mensen van de ‘Soul Calibur’-games) en dat valt er nu al aan af te zien. De game oogt werkelijk schitterend, zeker voor PS2 begrippen. Natuurlijk heeft ook dit deel in de serie een meeslepende verhaallijn en kun je gevechten in real-time uitvoeren. Deze keer kan de speler ook knokken tegen grote monsters met het soort besturing die je ook in fightinggames terugziet, dit is mogelijk door het nieuwe gevechtssysteem van Namco genaamd X-LiMBS (Crossover Lineair Motion Battle System).

Zoals je hieronder kunt zien bevat Tales of Legendia uniek ogende personages ontworpen door Kazuto Nakazawa, de Japanner die internationale faam verwierf met zijn animaties en personages in Quentin Tarantino’s film Kill Bill Vol.1. De personages waar het in Legendia vooral om draait zijn broer en zusje Senel en Shirley Coolidge. Zij raken met hun bootje op zee verdwaald in de mist, wanneer het eten op raakt en de moed hen in de schoenen is gezonken verschijnt er vanuit de mist een eiland. Het eiland koerst met grote snelheid op het tweetal af en laat golven over hen heenslaan.
Wanneer ze wakker worden op het strand komen ze erachter dat dit eiland geen gewoon eiland is, nee, dit eiland is in werkelijkheid een gigantisch en mysterieus schip genaamd Legacy! Zijn zij op een verloren gewaande beschaving gestuit of is dit een achterblijfsel van iets van lang geleden?

Een Europese releasedatum van Tales of Legendia is nog niet bekend, in de VS staat het spel gepland voor een release in het eerste kwartaal van 2006, vroeger dan dat zal het spel hier waarschijnlijk dus ook niet verschijnen. Zie hieronder de screens en artwork.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Paolo's avatar

    Zwakke graphics.

  2.   
    sandertje's avatar

    Nee dat valt mee, maar het lijkt me een beetje saai.