Eerste bewegende beelden van Jak X: Combat Racing in trailer

Na een kleine preview in de EGM is ook Jak X: Combat Racing nu officieel aangekondigd door Sony en Naughty Dog. Jak X zal echter geen platformer meer zijn maar een heuse racegame, à la Mario Kart. Nadat we gisteren de eerste screenshots hadden, hebben we vandaag de eerste trailer voor je.

In Jak X: Combat Racing zal het dus voornamelijk draaien om racen en het wegbeuken en schieten van je tegenstanders. Het spel speelt zich af na de gebeurtenissen in Jak 3 en hij zal zijn vrienden en zichzelf moeten redden van de vergiftiging van het ‘Eco’ uit de platformgames. Jak X zal geen gewone racegame zijn maar Jak heeft de beschikking om met zijn wagen korte- en langeafstandsgeweren, raketten en mijnen af te schieten op zijn tegenstanders. Ook zijn de nodige power-ups aanwezig. De missies zijn niet lineair en de speelstijl zal ongeveer hetzelfde zijn als de laatste twee delen (á la Grand Theft Auto dus) en bevatten Standard Race, Time Trial, Deathmatch Race en Time Box. Daarnaast zal je ook in split-screen én online tegen elkaar kunnen racen.

Jak X: Combat Racing zal eind 2005 voor de PlayStation 2 verschijnen.

De 4 minuten durende trailer is hier te downloaden in een Windows Media Player filmpje (33.0MB) en hier in Quicktime formaat (31.8MB).

  1.   
    Paolo's avatar

    Vet spel! Lijkt me leuker dan Mario kart. 😛

  2.   
    gamer112's avatar

    effe kijken lijkt me wel grappig

  3.   
    sandertje's avatar

    Ja man, lijkt me echt lagge!