Snowboard-game SSX 4 voor PSP en PS2 onthuld

“Hèhè”, zullen sommigen wel denken, “eindelijk komt die PSP weer eens in het nieuws”. Want het blijft de laatste tijd een beetje stil rond de allereerste handheld van Sony. Over de PSP zelf hebben wij vandaag ook niets te melden, maar wél over een mogelijke topper die op deze handheld zal gaan verschijnen, ohja en ook op de PS2! We hebben het hier over SSX 4, de nieuwste telg van een snowboard franchise die vooral draait om het uitvoeren van zo veel mogelijk en de meest brute over-the-top tricks.

SSX 4 is onthuld in de laatste editie van het blad Game Informer, en hierin kwamen een aantal leuke details naar voren. Zo hadden veel gamers tijdens het spelen van SSX 3 niet het gevoel van hoge snelheid, welnu dat minpuntje zal in SSX 4 waarschijnlijk zijn opgelost. EA belooft namelijk dat in SSX 4 snelheid een belangrijkere rol zal innemen. Ook heeft men meer ruige animaties van tricks, landings en grabs toegevoegd alsook de mogelijkheid om zekere ‘Monster Tricks’ uit te voeren.

Meer informatie zal snel volgen. Bovendien zal er van deze game meer te zien zijn op de E3, aangezien EA deze game waarschijnlijk aan haar E3-line-up zal toevoegen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren