Juiced nóg een maand uitgesteld

De langverwachte racegame Juiced is nóg een maand uitgesteld. Oorspronkelijk zou de game al in september vorig jaar uitkomen onder Acclaim, maar dat ging failliet en THQ kocht de rechten op. Die vond de game nog niet rijp voor productie en schonk de game een aantal nodige maanden extra ontwikkeltijd. Toen vorige maand de releasedate 13 mei werd bekendgemaakt leek dat definitief maar nee; de onlinemode voor de PlayStation 2-versie is nog niet af en daarom zijn de PlayStation 2, PC én Xbox versies uitgesteld naar 17 juni. Waarom de andere platformen ook langer moeten wachten is niet duidelijk.

Juiced is een arcade racegame waarin het vooral draait om het tunen van je auto. Meer dan 50 gelicenseerde bolides van onder andere Toyota, Honda, Nissan, Mazda, Mitsubishi maar ook Ford, Volkswagen en Renault zitten in de game en kunnen helemaal aangepast worden met spoilers, velgen, neon, uitlaten en noem maar op. Daarnaast kun je je auto ook onder de motorkap de nodige upgrades geven zoals nieuwe motoronderdelen, een turbo of lachgas. Ook op dat gebied zijn veel merken aanwezig zoals APEX, AEM, Bridgestone, Sparco, Konig, NOS, Pirelli, OZ, Alpine, Eurolite en HKS.
De game is in de singleplayer en multiplayermode te spelen en het draait er vooral om om het krijgen van respect. Er ligt een grote stad voor je open waar heel veel races worden georganiseerd en online zul je naast gewone races ook mee kunnen doen aan teamraces.

Juiced ligt vanaf 17 juni in de winkel voor de PC, PlayStation 2 en Xbox.

  1.   
    Gast's avatar

    Nog een maand.. 🙁

    Gepost by Onweersub

  2.   
    Paolo's avatar

    Lekker faag dat ze ook gelijk de X-box en de PC uitstellen. 😕

  3.   
    Stefan.'s avatar

    Damn, dat spel is al oud voordat hij is uitgekomen. 🙁 😥

  4.   
    gamer112's avatar

    ja idd