Nieuwe Xbox-screenshots Doom 3

Morgen is het zo ver, dan ligt Doom 3 voor de Xbox in de winkels. De game zal geen recht toe-recht aan port worden maar zal wel degelijk voor de Xbox onder handen genomen zijn. Om je nog even lekker te maken hebben we vandaag op de valreep nog enkele Xbox-shots voor je. Je kunt binnenkort een review van de Xbox-versie van Doom 3 op Gamersnet verwachten met alle bijzonderheden die deze versie zo bijzonder maken.

In Doom³ speel jij een marinier op een spacestation bij de maan Phobos van Mars. Een poort naar de hel wordt geopend en heel veel monsters en demonen komen in het schip, en jij moet je een weg uit het spacestation vechten en het kwaad uitroeien. De graphics zijn vooral belangrijk in deze game, die zijn namelijk ongelooflijk mooi. Ook de schrikmomenten maken de singleplayer erg goed. Er is ook een multiplayer, waarin je met maximaal 4 spelers het kunt opnemen in een Deathmatch, Team Deathmatch of Capture the Flag-potje. Dit is ook op Xbox Live te spelen.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  gamer112's avatar

  coole screens

 2.   
  Paolo's avatar

  Ja idd vooral die 1e met dat monster op de achtergrond. 😛

 3.   
  solid_snake's avatar

  woow coole screens
  maar in doom 3 had je tog geen maten ?
  of wel ik heb doom 3 niet gespeeld 😳
  ( nog niet )

 4.   
  crusher's avatar

  nee je hebt geen meespelende maten maar er is wel een verhaallijn die doorlopen wordt (spel is lineair) en dus kan het zijn dat je af en toe voorgeprogrammeerde ‘hulp’ krijgt van ai-spelers

 5.   
  Paolo's avatar

  Een fan? 😉