PSP meerdere malen gehackt

Na een niet al te positief bericht afgelopen maandag wordt Sony opnieuw in de verlegenheid gebracht. Via persbureau Reuters maakt Sony bekend dat de nieuwste handheld de PSP voorlopig alleen nog maar gereleased in Amerika en Oost Azië, al door diverse hackers is gekraakt. De PSP krijgt door deze hackers extra functies, die Sony niet wenst.

Zo is er al een chat programma geprogrammeerd en is mogelijk digitaal opgenomen tv te bekijken op de PSP. Voor het ophalen van internetpagina’s dient een webbrowser, die in Wipeout Pure zit. Wipeout Pure heeft die nodig om op een website van Sony te komen.

Sony heeft bevestigd dat hackers actief zijn om meer uit je PSP te halen. Een officiële reactie hierop is nog niet gegeven, maar Sony zal uiteraard not amused zijn.

  1.   
    _roy_'s avatar

    goed nieuws dus 😆

  2.   
    Paolo's avatar

    Waarom dat?

  3.   
    Baklap's avatar

    Het is positief in feite, voor ons. Deze hackers hebben er meer uit gehaald en hebben hem niet gehackt om je hele PSP te ver******. Voor Sony natuurlijk slecht beschamend nieuws.

  4.   
    gamer112's avatar

    kijk goed nieuws alleen voor sony niet

  5.   
    solid_snake's avatar

    idd

  6.   
    Lasso's avatar

    Betekent dus voor Sony dat er wat moet gebeuren. Het kan niet zo zijn dat de poorten van de PSP zo makkelijk te kraken zijn. Nou ja, het kan wel. Maar is niet de bedoeling. 😆

  7.   
    Paolo's avatar

    O oke. Ik vraag me af wat er nu nog fout kan gaan bij de psp!?

  8.   
    gamer112's avatar

    als ik een psp heb laat ik hem denk ik wel hacken aan die dingen tezien is het wel leuk

  9.   
    __.=BBQ=.__'s avatar

    Tsjaa,, het is positief voor de Gamers, maar voor Sony erg lullig natuurlijk, ik denk dat ik toch maar een ds ga kopen 🙄

  10.   
    Paolo's avatar

    So do I… 😀