Xbox 2 voorzien van standaard draadloze controllers?

Berichtten we je vorige maand al over de uitgebreide verwachte specificaties van de volgende generatie Xbox-consoles, vandaag werd bekend dat de opvolger van de Xbox naar alle waarschijnlijkheid standaard met draadloze controllers zal worden uitgerust.

Voor de een zal dit een droom zijn die werkelijkheid wordt, de ander zal bij voorbaat al de bui zien hangen dat tijdens een langdurig eindbaasgevecht de batterijen of accu van de controller leeg raakt. Microsoft deed geen mededelingen over de levensduur van de batterij c.q. accu van de controller en ook niet of deze wellicht oplaadbaar wordt uitgevoerd.

Microsoft heeft in ieder geval nog voldoende tijd om een en ander verder te ontwikkelen voordat de Xbox-Next uit gaat komen. Tot die tijd doen we het nog maar even met onze controllers MET draad, al zal deze optie nooit echt helemaal verdwijnen. Althans voorlopig niet!

  1.   
    +..The sOldiier_«–'s avatar

    0h,, vindt ’t goed:) 😛

  2.   
    dsboy's avatar

    me 2 😛

  3.   
    nEels's avatar

    Pfff, als je er de standaard batterijen in moet doen lijkt het mij niet zo’n slimme zet van Uncle Bill.

  4.   
    Paolo's avatar

    Dit is wel wat overdreven zo erg waren die draden ook weer niet, maar als ze er oplaadbare batterijen bij doen dan is het wel chill.

  5.   
    gamer112's avatar

    ik vind het niks net zoals hier boven staat ben je effe lekker aan het spelen zijn in eens je baterijen leeg en kan je niet meer verder spelen ik denk dat ik een controller ga kopen met draad gewoon dan maar van een ander merk ik haad draadloos ook toetsenbord enzo geef mij maar met draad weet je zeker dat je gewoon door kan spelen of chatten

  6.   
    MC TiM's avatar

    nEels geen batterijen 😛 . Een soort adapter (net zoals de dvd kit) in de port en dat voorziet de controller van stroom 😛 .

  7.   
    Klaasvaak's avatar

    een accu?

  8.   
    Maserati's avatar

    Ik moet gewoon batterijtjes in mijn DVD kit stoppen. Hoe zit dat bij jou dan 😛 ?

    Vind ’t trouwens wel kut, die ongevraagde zooi!

  9.   
    crusher's avatar

    Hmm een maat van mij heeft ook een draadloze, ik vind het na een poosje hinderlijk worden dat dat ding zo zwaar is. Ik zou als klant graag zelf willen kiezen met of zonder draad. Zolang beide aansluitingen optioneel zijn, vind ik het best.