Unreal Championship 2: The Liandri Conflict is gold

Eind deze maand ligt Unreal Championship 2: The Liandri Conflict in de winkels voor de Xbox. Midway, de uitgever, heeft bekendgemaakt dat de ontwikkeling van de game officieel klaar is en het spel gemaakt, gedrukt en verscheept kan worden.

Unreal Championship 2: The Liandri Conflict is het vervolg op het eerste Unreal Championship, een afgeleide van Unreal Tournament voor de Xbox. In dit tweede deel zal je natuurlijk ook weer online kunnen knallen op Xbox Live, maar daarnaast heeft dit spel ook een knokmode. Je kunt nu namelijk ook trappen, stoten en klappen uitdelen in third-person mode, waar in je ook platformelementen speelt.
De actie is lekker snel en arcade en zal niet erg realitisch zijn. De welbekende Unreal guns zitten er weer in, zoals de Rocket Launcher, de Biogun, de Minigun, de Stun gun enzovoorts. Daarnaast zijn de power-ups en adrenalinepowers weer van de partij. Ook kun je met de welbekende vechters spelen en omdat Midway de game nu uitgeeft zullen er ook enkele Mortal Kombat-characters inzitten zoals Raiden.
De singleplayermode gaat niet verder dan een potje knallen tegen bots, maar online op Xbox Live barst de strijd pas echt los. In Deathmatch, Team Deathmatch, Capture the Flag, Domination, Bombing Run en andere bekende modes speel je tegen elkaar en dat zonder lag en met scoreboards en vaak nieuwe updates.

Unreal Championship 2: The Liandri Conflict verschijnt op 22 april, alleen voor de Xbox.

  1.   
    Paolo's avatar

    Klinkt niet geweldig vernieuwend.

  2.   
    tompie999's avatar

    zag er wel heel cool uit, van het filmpje wat ik had gezien