Ondanks geruchten geen Doom add-on voor de Xbox

Binnenkort komt Doom uit op de Xbox, met onder andere multiplayer-opties en coop-mogelijkheden. Ondanks dat Activision vandaag een add-on brengt voor op de PC, heeft id Software laten weten dat dit niet het geval zal zijn op de Xbox. Tim Willits, Lead Designer bij id Software, deed het verlossende woord en drukte de speculaties van de laatste tijd de kop in.


In Doom³ speel jij een marinier op een spacestation bij de maan Phobos van Mars. Een poort naar de hel wordt geopend en heel veel monsters en demonen komen in het schip, en jij moet je een weg uit het spacestation vechten en het kwaad uitroeien.
De graphics zijn vooral belangrijk in deze game, die zijn namelijk ongelooflijk mooi. Ook de schrikmomenten maken de singleplayer erg goed.
Er is ook een multiplayer, waarin je met maximaal 4 spelers het kunt opnemen in een Deathmatch, Team Deathmatch of Capture the Flag-potje. Dit is ook op Xbox Live te spelen.

Doom³ verschijnt vandaag, op 4 april, voor de Xbox. Voor de PC is hij al uit, maar op 4 april komt wel het uitbereidingspakket Doom³: Resurrection of Evil uit.

 1.   
  Paolo's avatar

  Volgende week, op 4 april? Dat is het toch vandaag?

 2.   
  meatball's avatar

  Het is vandaag ook 4 april

 3.   
  Lasso's avatar

  Thanx voor het melden. =)