Jagende straaljagers op nieuwe Battlefield screens & trailer

Battlefield 2 moet binnenkort gaan verschijnen. In dit echte tweede deel van de Battlefield serie ga je het slagveld op in een moderne oorlog met high-tech wapens en voertuigen. Wij hebben vandaag 10 nieuwe screenshots voor je. Nu we al geruime tijd wachten op een demo die er maar niet lijkt te gaan komen, hebben we om de honger te stillen toch nog wat screenshots voor je. Daarnaast is er ook nog eens een trailer voor de lekkere trek.

Battlefield 2 is het echte tweede deel in de Battlefield-serie en speelt zich af in de nabije toekomst. Je zult het moeten opnemen tegen de terroristen, maar je zult er ook mee kunnen spelen omdat je uit één van de drie wereldmachten kan kiezen; de VS, China en het Midden-Oosten.
In Battlefield 2 zitten 30 verschillende voertuigen en wel 70 high-tech wapens. Moderne pistolen, machinegeweren, snipers en shotguns zijn van de partij en je kunt plaatsnemen op motors, jeeps of tanks, maar ook in bijvoorbeeld straaljagers of gevechtshelikopters.
Battlefield 2 heeft een hele nieuwe engine gekregen die ongelooflijk mooie omgevingen, soldaten en vuurtuigen laat zien en de special effects zoals explosies zijn ook adembenemend. Battlefield is natuurlijk bedoeld voor online gameplay maar je kunt offline ook oefenen in de grote maps tegen bots. Online barst het spektakel echter helemaal los; je kunt met maximaal 100 gamers op één server!

Battlefield 2 verschijnt in juni exclusief voor de PC.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Lasso's avatar

  Die 3de! 😮

 2.   
  nEels's avatar

  Die 5e screen met die clusterbommen (ja toch?) ziet er ook heel vet uit.

 3.   
  OMFG's avatar

  Ze zien er allemaal vet uit, wat een mooie grafics

 4.   
  mafkees's avatar

  [u]Ziet er mooooi uit… gaak zeekr kopu!!!![img]

 5.   
  Klaasvaak's avatar

  lijkt een beetje op desert combat… wel vet!

 6.   
  gamer112's avatar

  wow vet dit is net echt zowat

 7.   
  <(VvV)>InZane's avatar

  Deze game wordt the bomb man ech vet 😛 😀 😉

 8.   
  Recon's avatar

  @Klaasvaak: Ik zie er weinig in van DC. Alleen de helikopters en die zien er ook behoorlijk ”anders” uit als je ze met de heli’s van DC vergelijkt.

 9.   
  Satangel's avatar

  dit zal misschien de enigste game die ik origineel zal kopen, om online te kunnen

 10.   
  Paolo's avatar

  Ja, online wordt echt stoer, met ik geloof 100 mense op 1 server! 😛