Een kijk achter de schermen bij ontwikkeling Empire Earth II

Vandaag zijn er twee nieuwe trailers verschenen van de making-off van Empire Earth II. De RTS waarbij de nadruk op het voeren van oorlog ligt zal binnenkort verschijnen en ons wordt een kijkje achter de schermen gegund. Download de twee filmpje hier.


Empire Earth 2 zal uiteraard nieuwe units, powers en leiders krijgen, alsmede speciale bonussen die verbonden zijn aan de veertien beschavingen van het eerste deel. Ook zal het mogelijk zijn om stukken land met andere landen te ruilen en grenzen te verleggen. De AI zal in deel twee dynamischer op acties reageren en zo voor meer weerstand zorgen. Ook de omgevingen zijn zo af en toe de vijand van jou als speler, aangezien bijvoorbeeld weersomstandigheden het jouw units flink moeilijk kunnen maken.

Op multiplayergebied zal Empire Earth 2 ook meer bieden, zoals het ‘Crown System’, dat speciale bonussen toewijst aan spelers die goed hun best doen. Er zullen negen spelsoorten zijn, waarvan er eentje nieuw is. In deze spelsoort moeten de spelers speciale locaties op de kaart onder controle zien te krijgen en te houden, iets wat verdacht veel op Domination van Unreal Tournament of de Battlefield-serie lijkt. Op verzoek zijn ook zaken als cooperatieve scenarios en een uitgebreider statistiekensysteem aanwezig.

Empire Earth II komt eind van deze maand uit.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Stefan.'s avatar

    yes moet ik hebbe. eind deze maand eindelijk, wacht er al meer dan jaar op 😆

  2.   
    Paolo's avatar

    Das lang… 😉