Duistere nieuwe Pariah screenshots

Doom III hebben we gehad, Half-Life 2 heeft iedere fatsoenlijke PC-gamer inmiddels ook wel uitgespeeld, wat nu? Wat voor toppers in het shootergenre kunnen we verwachten in 2005? Het antwoord daarop zou onder andere wel eens Pariah kunnen zijn. Vandaag hebben we een aantal nieuwe screenshots van deze aanstormende topper die in ontwikkeling is bij Digital Extremes, de makers van Unreal.


Pariah zal een sterke verhaallijn bevatten en voegt survival elementen toe aan eerste persoons rennen-voor-je-leven-en-knallen-op-alles-wat-beweegt actie. Pariah zal grafisch zeer indrukwekkend zijn, maar dat viel te verwachten als we terugkijken op het eerdere werk van Digital Extremes (alle Unreal games waren voor hun tijd grafische hoogstandjes). Pariah gebruikt dan ook de laatste versie van de Unreal-engine. Het wapentuig in Pariah is deze keer volledig aan te passen, zo kun je wapens op verschillende wijzen upgraden, net zoals je armor en je gezondheid. Ook kun je niet zomaar in het wilde weg blijven knallen met je wapens, want deze raken na verloop van tijd oververhit. Er zijn dus een aantal RPG-elementen toegevoegd. Daarbij zal er een hele vette multiplayer-optie bijgevoegd worden. Zie hieronder de nieuwe (wat donkere) screenshots.

[SCREENSHOTS]

Pariah moet op 6 Mei 2005 in de winkels liggen voor de PC en Xbox, nog even wachten dus. Stand by voor meer informatie in de komende weken.

 1.   
  meatball's avatar

  Awesome screens:D 😀 😀

 2.   
  d@nny's avatar

  Das ook een idee, lekker schuilen ook gelijk je missie lezen 😀
  (screen1)

 3.   
  Asilaydying_Johny's avatar

  lol lijkt me wel vet als da echt kan 😛
  ik zou deze game wel willen alleen hij doet et toch nie op mun pc 😥