Nieuwe screens Battlefield 2: Modern Combat

Eind dit jaar moet de consoleversie van Battlefield 2 op de Xbox en de PlayStation 2 verschijnen. Het slagveld speelt zich ditmaal niet af tijdens de Tweede Wereldoorlog of in de jungles van Vietnam, maar in de toekomst. Bekijk nu de nieuwe screenshots.

Battlefield 2: Modern Combat is een console-exclusieve versie van de Battlefield serie en speelt zich af in de nabije toekomst. Je zult het moeten opnemen tegen de terroristen, maar je zult er ook mee kunnen spelen omdat je uit รฉรฉn van de drie wereldmachten kan kiezen; de VS, China en het Midden-Oosten.
In Battlefield 2: Modern Combat zitten 30 verschillende voertuigen en wel 70 high-tech wapens. Moderne pistolen, machinegeweren, snipers en shotguns zijn van de partij en je kunt plaatsnemen op motors, jeeps of tanks, maar ook in bijvoorbeeld straaljagers of gevechtshelikopters.
Battlefield 2: Modern Combat is natuurlijk vooral voor online-play bedoeld en je kunt ook met maximaal 16 spelers online op Xbox Live of PlayStation Online. Daarnaast is er ook een volwaardige singleplayercampaign.

Battlefield 2: Modern Combat verschijnt in de herfst voor de Xbox en PlayStation 2.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Onweersub's avatar

  Ooit zulke mooie tanks gezien? ๐Ÿ˜€

 2.   
  adonis_12's avatar

  ik niet ๐Ÿ˜€ zeer mooi ๐Ÿ˜€

 3.   
  Recon's avatar

  ’s Werelds. ๐Ÿ˜€

 4.   
  axlsnake's avatar

  woow dat is cool ( ik wouw dat ik geld had) ๐Ÿ˜ฎ

 5.   
  meatball's avatar

  Ziet er super uit ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€