Nieuwe screens Need for Speed 2 DS

Nintendo heeft vijf verse screenshots van de straatracer Need for Speed Underground 2 voor de DS vrijgegeven. 29 april is het zo ver. De DS is dan een volwassen titel rijker.

De verwachting van Need for Speed Underground DS is dat het in tegenstelling tot een aantal andere DS-spellen wel een grafisch hoogstandje gaat worden. Voor veel oudere gamers zal dit spel ook daarom een reden zijn voor de aanschaf van een DS. Het bovenste scherm van de DS zal uiteraard gebruikt worden als hoofdscherm waarop wordt geraced, terwijl het onderste scherm voor meerdere doelen te gebruiken zal zijn. Zo is er de mogelijkheid om een kaart van de circuits en tracks hierop te projecteren en natuurlijk zul je met behulp van de stylus eigen gemaakte logo’s en ontwerpen op de auto’s kunnen maken. Maar er is meer met de stylus en het touch-screen te doen. Je kunt je wagen een extra boost geven door de nitro-capsules aan te tikken. De game heeft met een 4-speler multiplayer dan ook alles om een hele grote titel te worden.

 1.   
  Flippow's avatar

  Ziet er goed uit voor de DS.

 2.   
  Onweersub's avatar

  Ja, als ik het zo zie dan is dat tot nu toe wel 1 van de mooiste games voor de DS

 3.   
  axlsnake's avatar

  zalig ๐Ÿ™‚ alleen heb ik geen geld om de DS te kopen ๐Ÿ˜ฎ

 4.   
  adonis_12's avatar

  alleen ik denk dat hij dan heel traag is,, net zoals een mobile game die gedownload is ๐Ÿ˜‰

 5.   
  gamer112's avatar

  een mobile game die gedownload is is niet traag ik weet niet wat voor telefoon jij heb maar zelfs op ne nokia 3510i de 1ste nokia met kleurenscherm gaat het niet langzaam heb nu al een andere maar effe een voorbeeld