Sony heeft de rechten Amerikaanse hit-serie 24

Trots als een pauw moet Sony zijn op de nieuwe licentie die is binnen gesleept. De Amerikaanse televisie zender Fox heeft de licentie van de serie 24 verkocht aan Sony, althans om een game te maken.

De serie is bekend vanwege de real time verhaallijn, wat ongetwijfeld terug te vinden zal zijn in de serie. De game zal zich afspelen tussen seizoen twee en seizoen drie en zal daardoor een aantal vragen beantwoorden voor de kijkers. Volgens Sony zal de game gevarieerd zijn en verschillende speelstijlen vertegenwoordigen. Ook is bekend dat de crew van 24 meewerkt aan het spel. De stemmen zullen dus door de acteurs zelf ingesproken worden en de verhaallijn zal misschien ook wel geschreven worden door de officiële schrijvers.

  Featuring many of the stars from the first three seasons, ’24: The Game’ showcases the most extensive cast of Hollywood actors ever seen in a game. Their voices, likenesses and characters have been faithfully captured and recreated so players really become Jack Bauer (Kiefer Sutherland), Kim Bauer (Elisha Cuthbert), Tony Almeida (Carlos Bernard) and other characters from the show.

De game zal herfst dit jaar uitkomen, Playstation2 exclusive.

 1.   
  Rhemme's avatar

  Vet, tussen het tweede en het derde seizoen zijn inderdaad nog een aantal onopgeloste vragen.

  Aan het eind van het tweede seizoen wordt Palmer getroffen door een virusaanval en de terroristen zijn opgespoord, zo wordt in seizoen 3 bekend. Ik hoop dat dit spel daarover gaat.

 2.   
  Onweersub's avatar

  Ja, ik zat elke week aan de buis gekluisterd.. 😀

 3.   
  SanMan's avatar

  ik denk wel dat die game gaat verkopen, ik koop em zeker want volgens mij is dat 1 van de beste tv series ooit!!

 4.   
  nEels's avatar

  Hoop dat dit geen incash-game zoals de vele andere licentie-games. Van de serie ’24’ heb ik tot nu toe alle seizoenen gezien, echt heel vet.