Drie nieuwe screens van Donkey Konga 2: Hit Song Parade

Donkey Konga, dat halverwege 2004 uitkwam voor de Gamecube was een behoorlijk origineel muzikaal spelletje waarbij je je skills kon testen op de meegeleverde bongo’s. De bedoeling was om in een redelijk aantal aan nummers (die allemaal al vanaf het begin van het spel te selecteren waren) zo goed mogelijk mee te drummen op de twee bongo’s, hoe beter je drumde hoe meer muntjes je kreeg die je weer kon besteden in de shop aan mini-games, nieuwe moeilijkheidsgraden en bongo-geluiden. Nu hebben we vandaag drie nieuwe screenshots voor je van de opvolger van dit swingende spel: Donkey Konga 2: Hit Song Parade.

Deze opvolger zal waarschijnlijk aanvoelen als een uitbreiding van Donkey Konga, want er zal, naast natuurlijk een hele lijst aan nieuwe songs om bij te bongoën, een heuse verhaallijn en nieuwe personages als Cranky Kong en Dixie Kong, waarschijnlijk weinig vernieuwing in aangebracht zijn.

[SCREENSHOTS]

Donkey Konga 2: Hit Song Parade moet hier op 3 Juni 2005 in de winkels ligggen voor de Nintendo Gamecube.

 1.   
  Gast's avatar

  Ziet er wel moeilijker uit dan de vorige. 😕

 2.   
  Ruwan2's avatar

  jow alweer een nieuwe das de derde in 4 maandjes 😮

 3.   
  Onweersub's avatar

  Ik hoop dat het niet weer voortborduurt op hetzelfde want dat heb ik nu wel een b-tje gezien, niet dat het slecht was, cker niet maar een beetje vernieuwing mag ook wel..