Sonic Heroes wordt ‘Player’s Choice’ titel

Hadden we gisteren nog het bericht van de aankondiging van een Sonic spin-off genaamd Shadow the Hedgehog, vandaag hebben we weer een Sonic-melding die dit keer goed is voor de portemonnee. SEGA heeft namelijk aangekondigd dat Sonic Heroes, dat een jaar geleden uitkwam voor de Xbox, Gamecube en PS2, voor de Gamecube een Player’s Choice titel wordt. Dat betekent dat de prijs van Sonic Heroes voor de Gamecube met de helft wordt verlaagd, namelijk naar ongeveer dertig euro. Ook wordt de cover van de jewelcase aangepast.

Scott A. Steinberg, Vice President Entertainment Marketing SEGA USA, over o.a. de prijsverlaging:

    “The tremendous retail success of Sonic Heroes across all platforms makes it clear that everyone’s favorite hedgehog is still at the top of his game, and this value-priced re-issue is just the beginning; Sonic has a handful of other big surprises in store for gamers throughout 2005.”

Volgens deze man heeft Sonic nog een verrassing voor ons in petto voor de komende maanden in 2005, we zullen zien… Maar goed, Sonic Heroes ligt dus binnenkort voor de Gamecube als Player’s Choice titel in de winkel voor zo’n dertig euro, was je ooit nog van plan deze aardige titel aan te schaffen dan kost dat je nu minder centjes.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren