Eerste plaatje Burnout 4!

Het eerste plaatje van Burnout 4 is opgedoken. Het is een scan uit het Engelse Official PlayStation 2 Magazine en het laat een erg mooi beeld zien van een glimmende auto door een steeg in een achterbuurt.

Opvallend is het kleurenpalet. Dat is, in tegenstelling tot de vrolijke kleuren van Burnout 3: Takedown, erg grauw en duister. Het ziet er erg stoer uit maar de vraag is of het de gameplay ook zal beïnvloeden. Er is namelijk geen verkeer of tegenstander te bekennen en het ontwijken en wegbeuken van hun was juist de bedoeling van Burnout. Het plaatje ziet er in ieder geval heel mooi uit, en dan te bedenken dat dit PlayStation 2 graphics zijn! We zullen het snel weten, want binnen enkele weken wordt Burnout 4 waarschijnlijk aangekondigd en op de E3 in mei in Los Angeles wordt hij (speelbaar) getoond aan het publiek.

Burnout 4 zal eind dit jaar uitkomen, vertelde EA op een persconferentie. Hij zal verschijnen voor de PlayStation 2 en Xbox en online te spelen zijn.


Klik voor grote versie!

 1.   
  Klaasvaak's avatar

  zou het niet gewoon fan-art zijn? dat was met san andreas ook zo eerst…

 2.   
  AvanGarde's avatar

  dit is totaal fake man en trouwens zit de ps2 echt op z’n grens met gt4 e zit trouwens geen schade model in omdat het teveel rekenkracht vergt ,en bij burnout is dat juist et belangerijkste t kan echt niet dat burnout 4 op de ps2 uitkomt ,ik denk ook niet opde xbox ,wel op de next-gen dat weet ik zeker,de grenzen van de ps2 zijn allang bereikt met veel polphonen( of hoe je dat ook noemt )in een game stoppen kom je er niet !!de ps2 kan geen halo of ninja gaiden draaien en kan dus al helemaal geen burnout 4 aan,dus dit is gewoon een nep plaatje gemaakt door een eenzame gast die niks anders te doen heeft ,EINDE DISCUSSIE!

 3.   
  Klaasvaak's avatar

  ehm, het kan toch ook een plaatje van de xbox zijn 😕 enneh, anders doen ze maar wat minder polygonen in de game, of wat lelijkere textures ofzo. het gaat om de gameplay…

 4.   
  gamer112's avatar

  ziet er wel leuk goed uit die screen ik kan niet wachten tot ik de demo heb

 5.   
  Onweersub's avatar

  @gamer112
  ziet er wel leuk goed uit die screen ik kan niet wachten tot ik de demo heb

  Er komt helemaal geen demo uit want het spel komt geeneens op de pc uit, was ook zo met de vorige 3 delen.. 😉

 6.   
  _roy_'s avatar

  er zijn ook demos voor op de x-box en playstation…

 7.   
  Klaasvaak's avatar

  misschien komt ie dit keer wel op de pc, zou wel tof zijn 🙂

 8.   
  gamer112's avatar

  hey Onweersub ooit gehoord van de officele ps2 magazine met demo’s en z’n blad heeft de xbox ook er is ook een burnout 3 demo geweest dus waarom geen burnout 4 demo