Officiële aankondiging en screens Halo 2 X-Pack

Nadat het eerste beetje info omtrent het Halo 2 X-Pack al uitgelekt was zijn Bungie en Microsoft vandaag met de officiële aankondiging van het Halo 2 X-Pack naar buiten gekomen.

Het Halo 2 X-Pack (Expansion Pack) zal negen nieuwe multiplayermaps, alle laatste patches, nieuwe filmpjes, een nieuwe cutscène en een Making-of Documentaire bevatten. Dit Halo 2 X-Pack wordt in de winkels uitgebracht om ook mensen zonder Xbox Live er van te laten genieten omdat je het via Xbox Live ook kunt downloaden.
Containment en Warlock zullen vanaf eind april gratis te downloaden zijn, en voor degenen die willen betalen kunnen voor €5.99 ook de levels Sanctuary en Turf aanschaffen en downloaden. Eind juni kunnen de andere vijf levels gedownload worden voor €11.99. Vanaf 28 juni ligt het Halo 2 X-Pack ook in de winkels voor een prijs van €19.99. Tegen het eind van het jaar zullen de Xbox Live downloads ook gratis worden, zegt Bungie.

Het Halo 2 X-Pack ligt dus vanaf 28 juni voor €19.99 in de winkels. Denk eraan dat je Halo 2 nodig hebt om de levels te spelen.

Dit zijn de screenshots van de maps. Containment (linksboven), Warlock (rechtsboven), Sanctuary (linksonder) en Turf (rechtsonder) zijn nieuwe maps op oude settings. Meer info over de maps lees je op Bungie.net.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  meatball's avatar

  GVD, Wat duur, ik ga echt wachte tot het einde van het jaar om ze te downloaden

 2.   
  Ariej's avatar

  dus in de winkel koopt je meteen alles in 1 keer? voor 19.95
  en via live betaal je beetje in termijnen? :S

 3.   
  Rhemme's avatar

  Jep

 4.   
  gamer112's avatar

  ik download hem wel lekkerm aar die mappen zien er mooi uit

 5.   
  Oranje's avatar

  Heh, leuk nieuwe maps. Looking good, honey. 8)