Eerste screens van Soul Calibur III!

Soul Calibur III, dat helaas alleen voor de PlayStation 2 gaat verschijnen, moet eind dit jaar in de winkels liggen. De game introduceert nieuwe modes, vechters en arena’s en vandaag hebben we de eerste screenshots.

Soul Calibur III zal meer modes, meer fighters, meer arena’s, een uitgebalanceerder vechtsysteem en betere graphics hebben ten opzichte van deel II. Net zoals in de vorige delen zal je voornamelijk met zwaarden, stokken, bijlen en andere wapens vechten. De game zal 25 fighters kennen waaronder 3 nieuwe, Zasalamel, Tira en Setsuka. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om je eigen vechtersbaas (of bazin) te maken inclusief uiterlijk, vechtstijl, wapen, outfit, beroep en sekse. Hiermee kun je dan in de multiplayer vechten of de World Competition mode afwerken. Daarnaast zal er ook weer een Story Mode, Lost Chronicle Mode, Soul Arena Mode, Multiplayermode en oefenmode in de game zitten. Helaas zal de game niet online gaan.

Soul Calibur III moet eind 2005 voor de PlayStation 2 verschijnen.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  gamer112's avatar

  zo ziet erg goed uit

 2.   
  Ruwan2's avatar

  jah vooral dat ene vrouwtje πŸ˜† πŸ˜† πŸ˜† πŸ˜› πŸ˜‰

 3.   
  nEels's avatar

  Dat frisbee/slice wapen lijkt me vet. πŸ™‚

 4.   
  Jackass's avatar

  Lol, ik hoop dat je nader je verdere het spel komt, steeds mooiere pakjes krijgt, oftewel, met steeds minder stof, die vrouwen zijn zo realistisch en mooi πŸ˜›

 5.   
  Ariej's avatar

  hoe bedoel je mooi?
  mooi van… die zou ik wel mee naar huis willen nemen of
  mooi van… mooie graphics

 6.   
  XGT_Spider's avatar

  test

 7.   
  Wessel's avatar

  niet zo geilen op computeranimaties hΓ©! 8) πŸ˜›