Scans van PC versie Grand Theft Auto: San Andreas

De één vond het een domper, de ander prees het met rechtvaardigheid: het feit dat GTA: San Andreas pas een half jaar na de Playstation 2 release op de PC en Xbox uitkomt. Velen hebben zich in de tussentijd toch zoet weten houden door wat vaker op bezoek te gaan bij hun irritante neefje, die geheel toevallig ook PS2 eigenaar is. GTA: San Andreas voor de PC en Xbox bevatten echter nieuwe opties. Zoals eigenlijk al weer gebruikelijk is, is het mogelijk om je eigen MP3’tjes in een map te deponeren om deze vervolgens via de GTA radio te beluisteren. Daarnaast kan de PS2 versie uiteraard niet tippen aan de PC en Xbox versies, op grafisch gebied dan. Om dit te showen heeft het Duitse blad Gamestar vandaag enkele screenshots in hun blad geplaatst, waarvan weer scans op het net zijn verschenen.

Grand Theft Auto: San Andreas is alweer de derde GTA-game in 3D en speelt zich dit keer in het begin van de jaren ’90 af. Dit keer speel je de donkere Carl ‘CJ’ Johnson die terugkeert naar Los Santos. Zijn moeder is vermoord, zijn familie uit elkaar gegroeid en zijn vrienden zijn al vér het slechte pad op. Je krijgt te maken met rivaliserende gangs, drugsdealers, corrupte politieagenten en nog veel meer.
San Andreas slaat op de fictieve staat die Zuid-Californië en een stuk van Nevada moet voorstellen waarin de steden Los Santos (Los Angeles), San Fierro (San Fransisco) en Las Venturas (Las Vegas) liggen. Tussen deze steden liggen woestijnen, weilanden, kleine wildwestdorppjes en een gigantische berg waarop je naar hartelust kunt crossen.
Nieuwe features in San Andreas vergeleken met Vice City zijn dat de game een beetje ‘ver-Sims-t’ is. Dat betekent dat je bijvoorbeeld regelmatig moet eten, maar ook regelmatig naar de sportschool moet gaan om te trainen, anders wordt je te dik en kun je minder hard rennen en minder goed vechten. Ook kun je jezelf laten verzorgen bij een kapper en een tattoo- en piercingshop. Daarnaast kun je nu ook zwemmen en fietsen, en zijn er natuurlijk weer een heel trits nieuwe voertuigen. Met alle missies, skills en zoektochten ben je uiteindelijk meer dan 150 uur bezig!

Grand Theft Auto: San Andreas ligt vanaf 11 juni voor de PC en Xbox in de winkels. Voor de PlayStation 2 is hij al uit.

[SCREENSHOTS]

Er is op enkele screenshots goed te zien hoe Rockstar zijn beloftes kan waarmaken op visueel terrein. De draw-distance zou groter moeten worden, zodat je minder last hebt van pop-up en je van een grotere afstand al gebouwen/bomen/wat dan ook kunt zien dan in Grand Theft Auto: San Andreas op de PS2. De textures zijn uiteraard ook een stuk gedetailleerder.

 1.   
  AvanGarde's avatar

  kunnen jullie misschien een link geven van de screenshots…?

 2.   
  Onweersub's avatar

  Deze moet ik hebben, hij komt toch ergens in mei uit? 😮 😀

 3.   
  Ariej's avatar

  LEZEN: Grand Theft Auto: San Andreas ligt vanaf 11 juni voor de PC en Xbox in de winkels. Voor de PlayStation 2 is hij al uit.

  Maar… Zo mooi zien die screens er niet uit.

 4.   
  Baklap's avatar

  Het zijn ook geen screens, lezen. Het zijn scans, zo te zien uit een Duits computerblad.

 5.   
  gamer112's avatar

  ja ze komen uit een duits tijdschrift daarom zijn ze niet zo mooi maar ik had ze al eerder gezienwoensdag volgens mij maar goed ik koop sneller screens dan zie je de kwaliteit van het spel het is nu geen port zoals bij vice city en gta 3 ze hebben hem helemaal opnieuw gemaakt de afstanden zijn langer en een eigen dj met reclame bij je eigen radio zender

 6.   
  Flippow's avatar

  Eindelijk de eerste Screen’s van de pc versie

 7.   
  Mandamo's avatar

  Die foto op het eerste plaatje, die auto komt toch alleen maar voor op het 3de eiland?? En k kan hem niet op zo’n manier tunen hoor. Bij trans body shop.

 8.   
  nEels's avatar

  Volgens mij wordt dit spel echt niet veel mooier als Vice City.

 9.   
  Dungeon_Keeper's avatar

  Als ik die scans mot geloven ziet ie er egt lelijk uit!
  maare ik heb hem tog al op de ps2, dus mij boeit het eigenlijk nie hoe ie eruit komt te zien. 😉

 10.   
  gamer112's avatar

  hey het zijn scans uit een blad dus geen goede kwaliteit

 11.   
  HenRiZ's avatar

  Ff voor de duidelijkheid GTA SA komt op 10 juni uit voor de pc en Xbox en dus niet op 11 juni, kijk maar op de officiele site: www.rockstargames.com/sanandreas