Brandend rubber op nieuwe Juiced screens

Na lang uitstel moet Juiced dan eindelijk deze lente, op 13 mei, gaan verschijnen. De game stond eigenlijk gepland voor eind vorig jaar, maar THQ kocht de game van het failliete Acclaim en geeft het nog een heleboel extra ontwikkeltijd om het wél tot een goed spel te maken. Vandaag hebben we zes nieuwe screens.

Juiced is een arcade racegame waarin het vooral draait om het tunen van je auto. Meer dan 50 gelicenseerde bolides van onder andere Toyota, Honda, Nissan, Mazda, Mitsubishi maar ook Ford, Volkswagen en Renault zitten in de game en kunnen helemaal aangepast worden met spoilers, velgen, neon, uitlaten en noem maar op. Daarnaast kun je je auto ook onder de motorkap de nodige upgrades geven zoals nieuwe motoronderdelen, een turbo of lachgas. Ook op dat gebied zijn veel merken aanwezig zoals APEX, AEM, Bridgestone, Sparco, Konig, NOS, Pirelli, OZ, Alpine, Eurolite en HKS.
De game is in de singleplayer en multiplayermode te spelen en het draait er vooral om om het krijgen van respect. Er ligt een grote stad voor je open waar heel veel races worden georganiseerd en online zul je naast gewone races ook mee kunnen doen aan teamraces.

Juiced ligt op 13 mei in de winkel voor de PC, PlayStation 2 en Xbox.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  adonis_12's avatar

  ziet er goed uit,, alleen vin ik dat eerste plaatje een beetje cartoon 😉

 2.   
  Stefan.'s avatar

  dat komt omdat het een arcade racer is.

 3.   
  Onweersub's avatar

  Ja, vind ik wel mooi:)

 4.   
  meatball's avatar

  De eerste 2 zijn niet echt mooi, maar de rest toppie 😀

 5.   
  gamer112's avatar

  zijn wel cool ik hoo pdat er een demo nog van uit komt voor dat het spel uit komt een demo op de ps2,xbox en pc want dan heb iedereen gelijk een demo en hoef jen iet tewachten

 6.   
  Paolo's avatar

  Ziet er mooi uit, alleen vind ik de auto’s bij nfsu 1 en 2 toch echt mooier.

 7.   
  Lasso's avatar

  Het is wel cool dat er CRX’jes in zitten. Niet dat dat een mooie auto is, maar dat is wel typisch straatracen.

 8.   
  gamer112's avatar

  hey ik zij toch net over een demo dat er moet komen hij is er

 9.   
  Firef0x's avatar

  waarom straat racen overdag als het ook s`nacht kan?

 10.   
  gamer112's avatar

  wat maakt dat nou uit of je het overdag of in de nacht doet in een spel maar weet niet of je het al weet maar bij juiced kan het alle 2 in de nacht en overdag