Asheron’s Call wordt opnieuw uitgegeven door Codies

Asheron’s Call, de klassieke MMO keert terug naar Europa; Codemasters kondigt aan dat zij de distributie rechten van Asheron’s Call: Throne of Destiny en Asheron’s Call 2: Legions heeft verworven van Turbine, Inc.

De twee expansions van de epische fantasy reeks van Turbine, Asheron’s Call: Throne of Destiny en Asheron’s Call 2: Legions, zullen in Europa in mei voor PC gelanceerd worden tegen een consumentenadviesprijs van € 29,99. Beide games zullen content van de originele games bevatten, nieuwe spannende content van de expansions, indrukwekkende hoeveelheid content van de reguliere service van Turbine en een maand gratis abonnement.

Asheron’s Call: Throne of Destiny is de tweede grote expansion voor de klassieke MMO. In de epische verhaallijn wordt beschreven hoe de spelers het moeten opnemen tegen het oprukkende gevaar van de Viamontians, een nieuw ras dat als doel heeft om Dereth te veroveren. In de strijd tegen deze toekomstige heersers, hebben de bewoners van Dereth nieuwe dieptes ontdekt, spelers ontdekken een grootse verhaallijn en nemen deel aan een bitter gevecht om de macht.

Naast nieuwe wapens, wapenuitrusting, bijzondere items en quests, is er ook nog een nieuw high level play systeem dat de spelers beloond met skill credits. Spelers kunnen er nu ook voor kiezen om Asheron’s Call te spelen als de oorlogszuchtige Viamontians en hun unieke eilandengroep verkennen in het Noorden van Dereth.

  1.   
    Paolo's avatar

    Lijkt best leuk, ookal houd ik niet zo van datsoort games.