Nu in de winkel…

Vind je Brothers in Arms niet jouw soort game en sta je ook niet echt te springen om Splinter Cell: Chaos Theory te spelen, dan is er toch nog genoeg te keus. Denk eens aan Street Racing Syndicate, Disciples II Gold en Dark Age of Camelot: Catacombs. Al deze games zijn vanaf vandaag verkrijgbaar, voor een redelijk lage prijs.

Street Racing Syndicate is de PC-versie van de game waarin je straatraces uitvecht. Kies één van de meer dan 40 gelicenseerde auto’s, die je kunt aanpassen met spullen van meer dan 15 gelicenseerde producenten. Verdien geld, of beter: onderdelen van je tegenstanders en haal de top.

Disciples II Gold is de combinatie van Disciples II Dark Prophecy, Guardians of the Light, Servants of the Dark, Rise of the Elves en vijf bonus quests. Je avontuur begint als The Chosen One zich bekend heeft gemaakt en de vier rassen het voor hun volk en hun goden opnemen tegen elkaar.

Dark Age of Camelot: Catacombs is een expansion voor de MMORPG Dark Age of Camelot, die gebruik maakt van instancing om elke keer weer een unieke speelervaring te geven. De catacomben passen zich qua moeilijkheidsgraad aan jou of jouw groep aan, voor de beste speelervaring.

 1.   
  Klaasvaak's avatar

  is dat laatste gratish??

 2.   
  sandertje's avatar

  hmm…
  niet veel informatie. Komen ze bijvoorbeeld alleen op de pc of juist op de consoles, of allebei?

 3.   
  gamer112's avatar

  hey Klaasvaak waar zie jij dat dat laaste gratis is?
  maar ik wil street racing syndicate alleen dan op me ps2 of xbox niet op de ps2 met een controller in me handen lekker languit op me bed raced veel lekkerder dan in een bureau stoel zitten en naar je scherm kijken

 4.   
  LiQuiD's avatar

  Ik ga zeker BiA kopen 😀

 5.   
  Onweersub's avatar

  Ik ga nog een maandje sparen.. 😉

 6.   
  Paolo's avatar

  De eerste game lijkt me wel leuk, maar komt hij wel op de pc of gc uit? Jammer dat er geen screens bij staan.

 7.   
  gamer112's avatar

  je bedoeld Street Racing Syndicate nee die komt alleen op de pc,ps2 en xbox uit