E3 2005: De grootste show ooit

21 Mei 2005, de dag dat voor de elfde maal de Electronic Entertainment Expo van start gaat. En zoals vandaag is bekend gemaakt door vertegenwoordigers van de E3, zal dit de grootste show van allen worden. Want deze vertegenwoordigers konden vertellen dat er een record is gesneuveld: Alle expositieruimte is nu al uitverkocht! Dat maakt deze E3 tot de snelst uitverkochte in 5 jaar. Als je bedenkt dat die expositieruimte een oppervlakte heeft van dik 160.000 vierkante meter, of wel 2700 huizenblokken, weet je wat voor een behoorlijke prestatie dat is.


Douglas Lowenstein, voorzitter van de ESA, de handelsvereniging die de Amerikaanse computer- en videogamesuitgevers vertegenwoordigt en eigenaar is van de E3Expo:

  “E3Expo 2005 brings us to the threshold of a new era of creative and technological innovation for the global computer and videogame business, providing first looks at the next generation of hardware and previews of the advanced titles and technologies that consumers will be bringing home this holiday season.

Op deze E3 zullen meer dan 400 exposanten afkomstig uit 87 verschillende landen hun plekje hebben, hoewel de een natuurlijk een grotere plek heeft dan de ander. Ook zal de volgende generatie hardware getoond worden en zullen we al wat te zien krijgen van wat ons nog meer te wachten staat op het gebied van gamen. Naast de exposities zullen er ook veel workshops en conferenties worden gegeven waar men kennis aan elkaar zal overdragen op het gebied van games-ontwikkeling.

 1.   
  Paolo's avatar

  Chill…

 2.   
  adonis_12's avatar

  ๐Ÿ˜ฎ

 3.   
  Lasso's avatar

  En nou verwachten jullie zeker een big-ass artikel net zoals vorig jaar? ๐Ÿ˜†

 4.   
  Gogeta's avatar

  ahhaha Natuurlijk Lasso ๐Ÿ˜›

 5.   
  Onweersub's avatar

  Wrrm moet je 18 zijn.. ๐Ÿ™

 6.   
  Baklap's avatar

  Omdat ik vorig jaar de boel op stelten heb gezet. ๐Ÿ˜›

 7.   
  Ariej's avatar

  was je daar dan?

 8.   
  Baklap's avatar

  Tuurlijk niet, ik ben 12 ๐Ÿ™„

 9.   
  gamer112's avatar

  wow cool man helemaal uitverkocht ik kan niet wachten op de E3 gamekings begint en gaat er heen en dan zie je het en ze maken een dvd er over die isaltijd cool kan niet wachten ook om de ps3 en de xbox 2 tezien

 10.   
  sandertje's avatar

  Lijkt me echt vet.
  Jammer dat ik er niet heen kan. ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ˜ฅ
  Nog 6 jaar wachten.. ๐Ÿ™

 11.   
  Paolo's avatar

  Ik moet helaas nog 5 jaar wachten. ๐Ÿ˜ฅ Maar ja ik moet nog voor wel meer dingen 5 jaar wachten die ik nu al zou willen doen.

 12.   
  LiQuiD's avatar

  Lijkt me ook echt wel vet..maar ik kan niet ๐Ÿ˜ฅ

 13.   
  Onweersub's avatar

  Ik hoef nog maar 3 jaar te w88, als is het nog maar de vraag of ik er wel dan heen ga ๐Ÿ˜•