Conker: Live and Reloaded krijgt een Amerikaanse releasedate

Rare’s aankomende knalgame Conker: Live and Reloaded heeft na lang uitstel eindelijk een definieve releasedate gekregen. Op de officiële website is nu te lezen dat de game in de Verenigde Staten op 21 juni in de winkels zal liggen. De Europese releasedate zal dus ook eind juni of ergens in juli uitkomen.

In Conker: Live and Reloaded speel je met het schattige eekhoorntje Conker. De game is een remake van Conker’s Bad Fur Day voor de Nintendo 64, maar dan met prachtige graphics en alle grappen en grollen die het ogenschijnlijk schattige maar eigenlijk geweldadige eekhoorntje in zich heeft. In platformstijl zal Conker zich een weg moeten banen door mooie werelden en moeten vechten tegen grappige monsters.
In het ‘Live’ gedeelte komt de ware aard van de scheldende, moordende, drinkende, rokende en spuitende Conker echt tot zijn recht. De eekhoorntjes nemen het tegen elkaar op in apocalyptische levels waarin ze erop los schieten, in voertuigen over elkaar heen walsen en andere eekhoorn-kwaadaardige dingen. Het bloed zal rijkelijk vloeien en Conker is zeker niet voor kinderen.

Conker: Live and Reloaded verschijnt dus waarschijnlijk eind juni of begin juli exclusief op de Xbox.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren