Tien verse screens TT Superbikes

22 april zal de meest realistische motorrace-game uitkomen en vandaag kun je weer tien nieuwe screenshots bekijken.

Uitgever Jester Interactive Publishing Ltd. heeft ervoor gekozen om ‘The Isle of Man TT’ centraal te laten staan, niet in de laatste plaats om de prachtige omgevingen en het uitdagende parcours. TT Superbikes zal dan ook uitblinken in speelbaarheid, graphics, spelplezier en realisme. Er zullen veel motorfietsen en items vrijgespeeld kunnen worden zodat het spel ook op langere termijn zijn waarde gaat bewijzen. Het spel is ontwikkeld in samenwerking met echte coureurs die elke vierkante centimeter van het parcours kennen en dit is dan ook tot in het kleinste detail getracht na te maken. Het echte circuit is circa 37 mijl lang en staat er om bekend dat het het uiterste van de motorrijders vraagt, en zo ook in de game. Voordat je de volledige race kunt gaan rijden moet je eerst 25 stages doorlopen om zo de ultieme racetrack te kunnen berijden. Het spel is te spelen in drie verschillende moeilijkheidsgraden en bevat 40 verschillende motoren van bijna alle bekende merken.

Een bijzondere toevoeging is de zogenaamde Mad Sunday-mode, waarbij je op het circuit kunt rijden terwijl het druk bevolkt is met allerlei motoren met hun berijders van overal ter wereld. Dat het daarbij een chaos wordt omdat je ook nog rekening moet houden met het gewone verkeer mag duidelijk zijn.

Adrian Archibald, drie-voudig winnaar van de TT zei er dit over:

“I was surprised by how realistic it was. There’s a part near Ramsey on the real TT course where the kerb sticks out a couple of feet, which I didn’t expect to be in the game. But it is. Every corner is 100% accurate and the timescale is right because I was doing 20-minute laps. I could sit and play it for hours.”

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Paolo's avatar

    Ziet er wel mooi uit, alleen de achtergrond had mooier kunnen zijn.

  2.   
    adonis_12's avatar

    ik ben wel motorrace fan en die mad sunday lijkt me leuk 😀