Nieuwe beat ‘m up met Marvel-personages aangekondigd

Vandaag hebben EA en Marvel (van onder andere de Spiderman-, X-men- en Captain America-strips) een nieuwe beat ‘m up aangekondigd, genaamd Marvel Nemesis: Rise of the Imperfects.

Het spel dat door EA zal worden uitgegeven zal geheel nieuwe Marvel-personages bevatten. De personages zullen dus speciaal voor het spel door Marvel ontworpen worden, hiervoor heeft Marvel mensen met een hele aardige staat van dienst aangenomen. Zo is striptekenaar Jae Lee (Spiderman, Uncanny X-Men, Captain America, X-Factor en Hellshock) gecontracteerd en heeft men ook Paul Catling aangetrokken, die hiervóór het maken van concept art en het ontwerpen van personages voor films zoals Spider-Man 2, AVP: Alien vs. Predator, The Punisher, en Harry Potter deed. Klinkt veelbelovend.

Het spel dat ontwikkelt zal worden door Nihilistic Software (Vampire: The Masquerade – Redemption) zal meer dan een dozijn aan fighters bevatten die, zoals het hoort in een fightinggame met superhelden, allemaal hun eigen speciale eigenschappen hebben. Zij zullen tegen elkaar knokken in interactieve, verwoestbare omgevingen.

Om iedereen alvast een beetje lekker te maken voor dit spel, zal er vanaf Mei een 6-delige promo strip worden uitgegeven: Marvel Nemesis: The Imperfects. Hierin zal in elke uitgave nieuwe personages worden geïntroduceerd, die ook in het spel zullen verschijnen. Ook zullen in deze serie Spiderman, Wolverine (van de X-Men), The Thing (van The Fantastic Four) en Elektra (ja, die babe) het samen opnemen tegen de buitenaardse en in en in slechte wetenschapper Niles Van Roekel (klinkt verdacht Nederlands, niet?). Deze beste man zal ook een speelbaar personage zijn in het aankomende EA-spel.

Marvel Nemesis: Rise of the Imperfects wordt voor de Xbox, PS2, Gamecube en PSP ontwikkelt. Een releasedatum voor het spel is nog niet bekend gemaakt, maar als je bedenkt dat de 6-delige strip in Mei van start gaat en elk maand een nieuw deel zal verschijnen, kom je uit op de maand Oktober. Rond deze maand zal dit spel dan ook naar verwachting verschijnen.

Als er meer nieuws is lees het het hier, op Gamersnet.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren