Nog twee trailers van Jade Empire

Jade Empire wordt een nieuwe RPG voor de Xbox van BioWare. De game heeft hoge verwachtingen doordat Star Wars: Knights of the Old Republic ook van BioWare kwam en heel erg goed was. Jade Empire wordt volgens BioWare nog beter en verschijnt dit voorjaar nog. Gisteren hadden we nog een trailer voor je, vandaag hebben we er nog twee!

Jade Empire speelt zich af duizenden jaren geleden in de Chinese Mythologie. Als duistere krachten de wereld bedreigen ga je naar de Keizerlijke Stad en kom je achter een schokkend plot…
In het Land van de Huilende Geesten heerst kwaad en monsters. Jij moet dat verslaan, ditmaal in real-time, en dat kan met veel verschillende vechtstijlen die je allemaal kunt leren. Karate, Kung-Fu, magische krachten, het zit er allemaal in. Er zullen heel veel queestes te doen zijn en ook in deze game draait het erom of je goed of slecht bent. Of je het Yin doet of dat je het Yang doet.
Grafisch ziet de game er al erg mooi uit en we kunnen er ook zeker van zijn dat BioWare de game een erg lange speelduur geeft.

Jade Empire verschijnt in eind april exclusief voor de Xbox. De echte opvolger van Star Wars: Knight of the Old Republic ligt al in de winkels en heet Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords.

De eerste trailer, ‘Thousand Cuts’, is te bekijken in een Windows Media Player filmpje (4.1MB) en in een Quicktime filmpje (4.9MB).
De tweede trailer, ‘Dire Flame’, is te bekijken in een Windows Media Player filmpje (4.7MB) en in een Quicktime filmpje (5.0MB). Op Gametrailers.com zijn nog vele andere Jade Empire trailers te bekijken.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren