Zeven kleurenscreens van Black & White 2

In Black & White 2 keer jij als god terug in een videogame. Ditmaal heb je nog veel meer macht want Black & White 2 wordt groter, beter bestuurbaar en biedt nieuwe godpowers. Vandaag hebben we 7 nieuwe screens, die in tegenstelling tot de titel wel in kleur zijn.

In Black & White 2 speel jij weer een god die de macht krijgt over één van de vijf stammen; de Egyptenaren, Grieken, Japanners, Azteken en Noren. Je speelt in 10 verschillende gebieden waaronder de Egyptische woestijn, de Griekse steden en eilanden en de Noorse toendra. Naast een beschaving moet je dit keer ook een leger bouwen, compleet met soldaten, archers en katapulten om tegen de andere stammen te vechten. Je Beest is ook een goede aanvulling voor je leger en je kunt ditmaal weer kiezen uit een aap, koe of leeuw. Net zoals in het eerste deel staat de keuze of je een goede of een slechte god wordt ook weer centraal.

Black & White 2 moet in de herfst van dit jaar in de winkels liggen.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Dungeon_Keeper's avatar

    vet tog??! 😀

    ik ga hem ckr kope! 😀

  2.   
    Paolo's avatar

    Hij ziet er wel chill uit. Alleen de besturing van de vorige Black en White was soms wel moeilijk (bijv het raken van iets met een steen op grote afstand). Als dat bij deze is opgelost, dan ga ik heb denk ik wel kopen. 😛

  3.   
    Narcist's avatar

    Deze keer zien de wezens er echt indrukwekkend uit! 8)