Potje straatvoetbal in nieuw FIFA Street filmpje

Sinds vrijdag ligt het straatvoetbalspel FIFA Street in de winkels. De panna’s, moves en dolls zullen je om de oren vliegen en vandaag hebben we een filmpje van de game voor je met een snel potje straatvoetbal in FIFA Street. Meet the fastest feet on the street!

FIFA Street wordt geen gewoon voetbalspel. De game neemt sterren zoals Ronaldinho, Cristiano Ronaldo en Henry mee naar de achterbuurten om daar met ze te gaan straatvoetballen. De panna’s, dolls en moves zullen je om je oren vliegen. Het spel heeft een puntensysteem waarmee je met mooie moves maken punten verdient om een ‘Gamebreaker’ te scroren die meer punten oplevert. Het arsenaal aan schoten en trucjes zal niet gering zijn en ook heeft de game een ‘You rule the Streets’ mode in petto. Hierin maak je een hele eigen speler en verbeter je hem steeds en versterk je je team met steeds betere spelers. FIFA Street gaat ook online. Lees meer info in de preview.

De game ligt nu in de winkels voor de PlayStation 2, Xbox en Gamecube.

Het introfilmpje is hier te downloaden in een Windows Media Player bestand (7.2MB) en hier in Quicktime formaat (6.4MB). Op Gametrailers.com kan je ook de eerste trailer en het introfilmpje van FIFA Street vinden.

 1.   
  sandertje's avatar

  “Vanaf morgen ligt het straatvoetbalspel FIFA Street in de winkels.”
  Dit klopt toch echt niet want een vriend van mij heeft um al zeker vier dagen. ๐Ÿ˜• En ik zie in die filmpjes bijna alleen maar Ronaldinho. En dat je met dit straatvoetbalspel slidings kunt maken verbaast me erg want als je dat in het echt doet heb je minimaal een paar finke schaafwonden.
  En als je in een aantal filmpjes ziet hoeveel ze dat doen dan denk je toch echt dat ze minimaal een halve liter bloed verliezen… ๐Ÿ˜•

 2.   
  Rhemme's avatar

  Sja, maar ik denk niet dat je FIFA Street zo serieus moet nemen ๐Ÿ˜›

 3.   
  Mandamo's avatar

  Vandaar EABig hรฉ! ๐Ÿ˜‰

 4.   
  snowbob's avatar

  Lijkt me egt een mooie game, jmmr da tie niet op de pc komt ๐Ÿ˜† kan je online doen ๐Ÿ˜‰

 5.   
  Ariej's avatar

  Ziet er onnatuurlijk uit. Die trucjes oke… dat kan nog wel (als je erg goed bent) maar dan die akties… weet niet hoor maar klopt gewoon niet. Beetje onnatuurlijk gedrag van je medespelers.

 6.   
  Oranje89's avatar

  Als hij op de pc zou uitkomen dan zou ik hem kopen. Maar helaas ๐Ÿ™

 7.   
  adonis_12's avatar

  Goed idee van EA ๐Ÿ™‚
  het is alleen triest dat ze het niet “af” hebben gemaakt ๐Ÿ˜•

 8.   
  Gamer-Marco's avatar

  Moowi spel heb het gespeeld moowi beeld de spelers lijken oowk heel erg..! Slidings oke.. tis maar een spel maar wel heeeel moowi,
  zwaar jammer dat iej niej op pc komt!! ๐Ÿ˜ฅ PSP weet iemand hoe duur die word is nu โ‚ฌ499,- weet iemand de (beetje normale :wink:) prijs??

 9.   
  Krizzle's avatar

  Volgens mij is ie idd 50 euro maar niet 500. Maar dat bedoelde je zeker wel, 50 dus.

 10.   
  sandertje's avatar

  Het lijkt me alleen maar kut als je hem op de pc hebt.
  Je moet heel snel zijn met knopjes enzo en heel veel verschillende knopjes, nou dat lukt niet echt op de pc want het is een erg snel spel…
  Je hebt er zeker een controller voor nodig.

 11.   
  Paolo's avatar

  Het lijkt me alleen maar kut als je hem op de pc hebt.
  Je moet heel snel zijn met knopjes enzo en heel veel verschillende knopjes, nou
  dat lukt niet echt op de pc want het is een erg snel spel…
  Je hebt er zeker een controller voor nodig.

  Ik heb hem zien liggen in de winkel en hij zag er heel moeilijk te besturen uit inderdaad. Controller lijkt me handig.