Nieuwe Forza Motorsport screens die ook erg dicht bij de werkelijk komen

De veelbelovende racegame Forza Motorsport moet na lang uitstel eindelijk mei dit jaar uitkomen. In Forza is het mogelijk om met maarliefst 231 auto’s van 60 merken op circuits te racen. Je kunt de auto’s ook helemaal aanpassen met een bodykit, een spoiler maar natuurlijk ook met een nieuwe motor, een turbo of lachgas. Bijna alles is te tunen en de game zal zeer realistisch worden. Vandaag hebben we 5 nieuwe screens die net zoals de Real World vs. Ingame trailer ook akelig dicht bij de werkelijkheid komen.

Forza Motorsport is een racegame die veel snelle auto’s naar de circuits meeneemt. De game is erg realistisch met natuurgetrouwe physics en rijgedrag, echtbestaande en mooie verzonnen circuits en erg veel tuningmogelijkheden. Je kunt je auto veranderen met ongelooflijk veel opties in het tuning gedeelte, maar ook opleuken met bijvoorbeeld een spoiler, een bodykit, dikke velgen of uitlaten of een paintjob. Maarliefst 231 auto’s van meer dan 40 merken, onder andere Audi, BMW, Chevrolet, Dodge, Ferrari, Ford, Honda, Mazda, Mitsubitshi, Nissan, Porsche, Subaru, Toyota en Volkswagen zitten in het spel. Hier kun je een complete carlist vinden.
Naast een grote singleplayer careermode zal er ook split-screen en online kunnen worden geracet. Daar kan je met je eigen bakken tegen andere gamers racen en ook autoclubs vormen (raceclans) om tegen elkaar of tegen andere clubs te racen. Heel veel is mogelijk en realistisch aan dit spel, en de verwachtingen zijn hooggespannen.

Forza Motorsport moet in mei exclusief voor de Xbox verschijnen.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Prince's avatar

  Bij heel veel spellen zien de bomen er vaak uit alsof ze van papier zijn. Bij dit spel is dat heel wat minder. Mooie graphics. 🙂

 2.   
  chellow's avatar

  maarliefst 231 auto’s 😕 zozo gt4 heeft er toch meer dan 3x zoveel 😉

 3.   
  nEels's avatar

  Alsof 231 auto’s ineens weinig is. 😮

 4.   
  Maserati's avatar

  GT4 heeft er ergens in de 500, dat is twee keer zoveel. Daarbij komt nog dat GT4 als voorbeeld de 1.4, de 1.8 en de 1.2 liter versie van de Volkswagen Lupo als voorbeeld heeft. Dat is natuurlijk ook geen verschil. Verder is het zo dat er heel wat boodschappenkarretjes in GT4 zitten waarmee je toch niet op een circuit wilt rijden en als laatste, de auto’s in GT4 hebben geen schademodel. Forza heeft dan ‘maar’ 231 auto’s, ze hebben wel allemaal een schademodel, en dat kost ook wat om dat klaar te krijgen.

 5.   
  chellow's avatar

  231 is cker niet weinig maar ik ben nu eenmaal gt-fan, in mijn ogen kan toch helemaal nix dat evenaren, dat van dat schademodel is wel beter ja, maar je praat dan ook over een kast die veel en veel meer in huis heeft dan de oude ps2 he….en je hoeft bij gt4 na een schuiver geen rekening te betalen 😉

 6.   
  Paolo's avatar

  Hele mooi graphics! Ik denk dat de inhoud niet te vergelijken is met die van gt4.