Chinese vechtkunst in nieuwe Jade Empire trailer

Jade Empire wordt een nieuwe RPG voor de Xbox van BioWare. De game heeft hoge verwachtingen doordat Star Wars: Knights of the Old Republic ook van BioWare kwam en heel erg goed was. Jade Empire wordt volgens BioWare nog beter en verschijnt dit voorjaar nog. Vandaag hebben we een nieuwe trailer voor je.

Jade Empire speelt zich af duizenden jaren geleden in de Chinese Mythologie. Als duistere krachten de wereld bedreigen ga je naar de Keizerlijke Stad en kom je achter een schokkend plot…
In het Land van de Huilende Geesten heerst kwaad en monsters. Jij moet dat verslaan, ditmaal in real-time, en dat kan met veel verschillende vechtstijlen die je allemaal kunt leren. Karate, Kung-Fu, magische krachten, het zit er allemaal in. Er zullen heel veel queestes te doen zijn en ook in deze game draait het erom of je goed of slecht bent. Of je het Yin doet of dat je het Yang doet.
Grafisch ziet de game er al erg mooi uit en we kunnen er ook zeker van zijn dat BioWare de game een erg lange speelduur geeft.

Jade Empire verschijnt in eind april exclusief voor de Xbox. De echte opvolger van Star Wars: Knight of the Old Republic ligt al in de winkels en heet Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords.

De trailer is te bekijken in een Windows Media Player filmpje (10.2MB) en in een Quicktime filmpje. Op Gametrailers.com zijn nog vele andere Jade Empire trailers te bekijken.

 1.   
  Flippow's avatar

  Ziet er wel leuk uit!

 2.   
  Prince's avatar

  Het is wel mooi, maar niks voor mij. Ik houd niet van die Oosterse vechtspelletjes.

 3.   
  MC TiM's avatar

  Prince kraamt zoals wel vaker weer onzin uit 😛 . Neeh, ik ben het gewoon niet met hem eens, dit wordt gewoon een goed game. En dat zeg ik zonder twijfel.

 4.   
  Rhemme's avatar

  Het wordt een Role Playing Game hoor. Het vechten zal deels turn-based zijn deels real time, dus je selecteerd aanvallen maar hoeft niet op de ander te wachten en het gaat supersoepel.

 5.   
  MC TiM's avatar

  Het is geen kotor toch 😛 . Het is gewoon real time volgens mij. Het is actie/rpg 😛 .

 6.   
  nEels's avatar

  Dit is wellicht een spel waar ik een Xbox voor zou kopen. 🙂

 7.   
  Maserati's avatar

  Jade Empire is niet turn-based. Het vechten gaat gewoon real-time, dit in tegenstelling tot KotOR

 8.   
  Paolo's avatar

  Volgens mij lijkt het spel wel een beetje op LOTR The Return of The King, want daar word je ook steeds beter als je vakers vecht. Natuurlijk lijkt de vechtstijl er niet op maar ik denk de achtergrond wel.