Opvolger N-Gage op de E3

Gerard Wiener, ‘General Manager of Nokia’s Games Business Program’ (een hele eer), heeft tegenover MoneyCNN verklaard dat op de aankomende E3 in mei in Los Angeles de opvolger van de N-Gage moet gaan verschijnen. Na de eerste geflopte N-Gage en de N-Gage QD die het ietstje beter deed ziet Nokia er dus nog steeds toekomst in.

De heer Wiener kon nog alleen vertellen dat het design compleet anders zal worden dan de huidige N-Gage QD en dat hij nog in 2005 op de markt zal moeten verschijnen. In mei, wanneer het ding tentoon wordt gesteld op de E3 hebben we meer info.

 1.   
  Baklap's avatar

  Wil hij proberen zijn flop nog meer te laten floppen of zo? 😛

 2.   
  Rhemme's avatar

  Dat ze na 2x nog niet hebben geleerd van hun fouten 😕

 3.   
  Xion's avatar

  Gaat weer niet lukken… kijk maar maar er zijn nu al betere handheld’s: PSP, DS

 4.   
  nEels's avatar

  Een telefoon is om mee te bellen, meer niet (oke, en SMS-en dat soort ongein). Niet voor games. Zeker niet als de knoppen waarmee je het spel speelt op onlogische plaatsen zitten en het design van de ‘telefoon’ er ernstig door wordt aangetast. Zo zie ik ’t dan…

 5.   
  sandertje's avatar

  Ja, als je zo nodig wilt gamen koop dan een console of gewoon een pc (die je waarschijnlijk al hebt).
  En als je dat buitenshuis wilt doen dan lukt het toch echt beter met een PSP, een DS of misschien zelfs een Gameboy, mar ’t zou wel erg zielig zijn als je dan een N-Gage koopt.

 6.   
  Krizzle's avatar

  Ja, dat is wel echt heel slecht. De meeste games kan je er nauwelijks mee spelen door die slechte knoppen.