Brothers in Arms verschijnt in vijf talen met nieuwe patch

Ondanks dat Brothers in Arms pas over vijf dagen in de winkels ligt, is de eerste patch al uitgekomen en te downloaden. De patch ondersteunt vijf talen en kreeg de naam v1.01 mee. Maar dat is logisch.

Overigens is er ook nog een Xbox trailer verschenen. Het is een samenvatting van eerder verschenen Xbox trailers en laat dan ook geen nieuwe beelden zien. De kwaliteit van de trailer is echter wel hoog, namelijk 1000 kbps. Eigenlijk gewoon dus in verbeterde kwaliteit. Je download het filmpje hier.

In Brothers of Arms: Road to Hill 30 speelt je het waargebeurde verhaal van Sgt. Matt Baker uit het 101st Airborne Division, een D-Day paratrooper en pelotonleider die tijdens een ‘drop’ zijn peloton kwijtraakt. Na zijn jongens terug te vinden moet hij zijn squad in leven zien te houden maar toch zijn missie uit voeren, het vasthouden van een belangrijke route die de Duitsers afsnijd van de rest van hun versterkingen. Met een simpel besturingssysteem om squad-commando’s te geven wordt Brothers in Arms een mix tussen een tactische shooter en een action shooter.
Het spel is nagemaakt volgens ooggetuigenverslagen en satellietfoto’s en volgt waargebeurde verhalen. Volgens Gearbox is deze titel de eerste in een serie van realistische oorlogsshooters die ze zullen produceren. De omgevingen, de wapens, de soldaten en zelfs het weer zou moeten kloppen met wat er 60 jaar geleden in Normandië is gebeurd.
Brothers in Arms: Road to Hill 30 zal een redelijk realistische shooter moeten worden en vooral de emotie’s en de verschikkingen van de oorlog tonen. De game zal een uitgebreide singleplayercampaign en ook een online multiplayermode hebben.

De game verschijnt op 17 maart voor de Xbox, PlayStation 2 en PC in een gewone uitvoering en in een Limited Edition (alleen PC). Check tot die tijd onze prijsvraag.

  1.   
    Dungeon_Keeper's avatar

    waarom nu al een patch?
    slaat nergens op, doe dat dan de volgende maand ofzo.