Watertanden met nieuwe footage Forza Motorsport

De exclusieve Xbox titel Forza Motorsport beloofd alles weg te hebben van een absolute topper. Waar Gran Turismo voor de Playstation, volgens de voorspellingen, het vooral van de feeling en gameplay moet hebben, is Forza Motorsport het grafische pareltje. Om over de optie tunen van je auto nog maar te zwijgen. De beelden die tot heden zijn prijsgegeven doen menig gamer watertanden en ook nu is er weer een nieuwe trailer. Check de ongelooflijke graphics in de nieuwe Real World vs In Game trailer.

Forza Motorsport is een racegame die veel snelle auto’s naar de circuits meeneemt. De game is erg realistisch met natuurgetrouwe physics en rijgedrag, echtbestaande en mooie verzonnen circuits en erg veel tuningmogelijkheden. Je kunt je auto veranderen met ongelooflijk veel opties in het tuning gedeelte, maar ook opleuken met bijvoorbeeld een spoiler, een bodykit, dikke velgen of uitlaten of een paintjob. Maarliefst 231 auto’s van meer dan 40 merken, onder andere Audi, BMW, Chevrolet, Dodge, Ferrari, Ford, Honda, Mazda, Mitsubitshi, Nissan, Porsche, Subaru, Toyota en Volkswagen zitten in het spel. Hier kun je een complete carlist vinden.
Naast een grote singleplayer careermode zal er ook split-screen en online kunnen worden geracet. Daar kan je met je eigen bakken tegen andere gamers racen en ook autoclubs vormen (raceclans) om tegen elkaar of tegen andere clubs te racen. Heel veel is mogelijk en realistisch aan dit spel, en de verwachtingen zijn hooggespannen.

Forza Motorsport moet in mei exclusief voor de Xbox verschijnen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren