Langere versie van trailer 50 Cent Bulletproof

50 Cent Bulletproof is niet voor sissy鈥檚, dat mag wel duidelijk zijn na de nieuwe trailer die vandaag op internet verscheen. Nou ja, nieuw. Het is een langere versie van een al eerder uitgekomen trailer. Toch wou ik hem met je delen, want je weet toch, ik ben je homie. Respect!

In 50 Cent: Bulletproof speel je 50 Cent v贸贸r zijn grote rapsucces en ben je een Hustler, een jonge drugsdealer, in de straten van New York. Je komt echter terecht in een web van corruptie, geweld, drugs en criminaliteit waar je jezelf weer uit moet vechten. Scriptschrijver en Emmy-winnar Terry Winter is aangenomen om het verhaal in de game te verzorgen.
Je zult in New York een behoorlijk grote vrijheid hebben en met 50 Cent zul je tegen gangsters en criminele families moeten vechten en schieten met de nodige G-Unit kleding en bling-bling om.

  1.   
    Ariej's avatar

    dacht dat het over een hustler ging maar dit ziet er meer uit dat het een soort bankovervaller is.

  2.   
    <(VvV)>InZane's avatar

    echt super vet als het spel ook zo goed wordt dan ga ik em zeker kopen
    InZane

  3.   
    Oranje's avatar

    Pfff…Veel te overdreven, zo is het echt niet, en 50 kan heus geen 20 man aan.

  4.   
    Digital Rocker's avatar

    Wel mooie graphics

  5.   
    nEels's avatar

    Zo ziet het er in-game dus echt niet uit. Wat een macho bluffer zeg, die 50ct (wie verzint zo’n naam?).

  6.   
    Mandamo's avatar

    Jullie doen nou allemmal net of hij t verzonnen heeft! 馃槙

    50ct kan geen 20 mannen aan, hoor dat… Het waren er een stuk of 6…+het is een spel. Max payne is lekker geloofwaardig wil je zeggen. NU moet je nie denken dat ik 1 of andere fanboy ben ofzo maar volges mij zitten jullie nu alleen maar te klagen omdat hij t is..

  7.   
    Prince's avatar

    Ja, net of 50 Cent z茅lf het script voor dat spel heeft geschreven. 馃槅 Net of hij het brein achter het spel is. En dat hij zichzelf macho wil laten lijken dat ie 10 man aankan.

  8.   
    nEels's avatar

    Ik weet haast zeker dat die 50ct wel wat heeft in te brengen hoor. Bovendien spreekt hij toch ook die ‘onwijs toffe, gave, stoere teksten’ van zichzelf in.